Cum obții silueta lui Kim Kardashian. Este sau nu posibil acest lucru: „Oricât de mult sport faci și orice dietă ții...”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vlad Burghelea a dezvăluit cum putem ajunge să arătăm precum Kim Kardashian.

Kim Kardashian este unul dintre modele după care se ghidează foarte multe tinere în ziua de astăzi, când vine vorba de o siluetă de invidiat. Extrem de multe femei își doresc să obțină fesierii cât mai bombați și talia de viespe, precum le are și starul de la Hollywood. Pentru a le veni în ajutor, am stat de vorbă cu Vlad Burghelea, antrenorul de fitness al vedetelor din România, care ne dezvăluie dacă putem sau nu să obținem aceste rezultate cu ajutorul sportului.

„Nu toate femeile pot arăta precum Kim Kardashian. Oricât de mult sport faci și orice dietă ții, nu poți să combați geneticul sau structura osoasă. Dacă tu din punct de vedere genetic, ai oasele mai late în zona bazinului și o talie mai lată, asta nu poți schimba prin sport sau alimentație. La fel este și în cazul posteriorului. Dar, nu aș vrea să vă descurajați pentru că nu puteți arăta precum idolul vostru, pentru că partea cea mai bună este că poți arăta mai bine decât acum, asta mi se pare mult mai important decât să vă identificați cu anumiți idoli.”, a declarat Vlad Burghelea, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Alimentul care nu îngrașă, ci ajută la slăbit. Mihaela Bilic: „Ține de foame multe ore. Mâncăm pe săturate, fără să ne îngrășăm”

Miturile din sport de care trebuie să uiți acum

Mai mult, există și câteva mituri venite din lumea sportului, pe care nu mai trebuie să le crezi, dacă intenționezi să urmezi o dietă. Este vorba despre mâncatul după ora 18:00, despre care se spune că ne îngrașă, despre pâine, care nu ar fi bună pentru siluetă, dar și despre abdomene, despre care se scrie că ne ajută să obținem pătrățele. Vlad Burghelea le combate pe toate trei și spune că rămân, în continuare, doar mituri.

„Singurele care îmi vin acum în cap sunt cele care spun că dacă mâncăm după ora 18:00 ne îngrășăm, că pâinea îngrașă, iar dacă facem abdomene, ardem grăsimea de pe burtă.”, ne-a mai dezvălui instructorul de fitness. 

Mai mult, dacă vrei să te apuci de sport, dar nu știi care este deviza cu care să pleci la drum, avem un răspuns și pentru asta. 

„Cel mai bun sfat pe care-l pot da începătorilor este să privească sportul drept un lifestyle, nu un compromis de câteva luni și să încerce să înțeleagă procesul. Doar așa o să poată să-l mențină pe termen lung.”, a continuat acesta.

Citește și: Cele mai rele alimente pentru siluetă. Au calorii goale, avertizează nutriționiștii

Codin Maticiuc, rezultate excepționale în sala de fitness

Când vine vorba de persoanele publice de la noi din țară, acestea sunt destul de „ascultătoare”, mărturisește antrenorul, care spune că a obținut rezultate miraculoase cu unele vedete.

„Mai mult încerc să le creez un stil de viață diferit pentru fiecare persoană în parte. Sunt diferiți, au o viață socială diferită, nevoi diferite, sunt dispuși să facă sacrificii diferite pentru a-și atinge obiectivele și atunci eu încerc să găsesc calea cea mai potrivită pentru fiecare. Din acest motiv, rezultatele diferă de la persoană, la persoană, dar poate pentru ei sunt optime. Nu cred că am avut niciodată o persoană care să nu mă asculte, dar nu pot să spun că au fost persoane care să mă asculte 100%, pentru că nici eu nu fac asta. Suntem oameni, greșim, iar scopul nostru este să dăm tot ce putem mai bun, nu să facem lucrurile perfect.

Nu am avut nicio persoană cu care să nu am rezultate. Spre exemplu, Codin Maticiuc a slăbit de la 78 la 67 de kilograme, prima dată când am colaborat cu el, acum doi ani, iar Smiley a slăbit și el aproximativ 10 kilograme.”, ne-a mai dezvăluit Vlad Burghelea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel