Cum o alinta Ioana Ginghină pe amanta lui Alexandru Papadopol: „Eu bănuiam relația. După ce s-a confirmat, eu și cu Ruxandra îi spuneam așa”

Data publicării:
Ioana Ginghină/ captură video Youtube, Universul Parental
Descriere foto: Ioana Ginghină/ captură video Youtube, Universul Parental

Ioana Ginghină a dezvăluit informații neștiute din perioada în care a aflat de infidelitatea soțului de la vremea aceea, Alexandru Papadopol.

În urmă cu cinci ani, Ioana Ginghină trecea prin al doilea divorț, cel de Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale. Cei doi păreau a fi cuplul perfect, însă infidelitatea soțului i-a făcut să pună punct căsniciei și să meargă pe drumuri separare. Totuși, chiar dacă recunoaște că au fost momente în care s-a simțit neputincioasă și s-a simțit cu adevărat doborâtă, Ioana Ginghină spune că, în final, a înțeles acest lucru, ba chiar a dezvăluit cum i se adresa Adrianei Titinei, amanta soțului său de la vremea aceea. 

„A fost o perioadă când eram plină de nervi, am fost șocată că eu pot să zic anumite lucruri la nervi, de asta îmi doream să ne despărțim, ca să mergem mai departe. După, am înțeles că asta a fost, hai să mergem înainte, nu am avut niciodată nicio problemă ca să cunosc alte doamne din viața lui, chiar mă distrez.”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul podcastului Universul Parental. 

Citește și: Cum a afectat-o pe Ioana Ginghină divorțul de Alexandru Papadopol: „Gândul că trebuia să fiu și tată mă apăsa, iar somnul era întrerupt de griji și temeri”

Cum o alinta Ioana Ginghină pe amanta fostului ei soț

Chiar dacă alte femei ar fi fost extrem de nervoase și de supărate pe femeia care le-a distrus căsnicia, Ioana Ginghină spune că aceasta nu a vorbit-o nicio clipă de rău pe Adriana, căreia îi găsise deja și niște porecle. Mai mult, și fiica acesteia legase o prietenie destul de bună cu aceasta, iar actrița mărturisește că nu a fost nicio clipă marcată de gelozie. 

„Eu bănuiam relația, pentru că am văzut niște poze, iar după ce s-a confirmat eu și cu Ruxandra îi spuneam numai „iubițica lui tata” și „Adrienuța”, noi așa o alintam tot timpul și așa vorbeam. Niciodată nu s-a vorbit altfel, pentru că mi se părea normal să vorbim frumos, eu nu știu ce a fost acolo, Ruxandra avea contact cu ea, chiar spunea că gătește mai bine decât mine, dar niciodată nu am vorbit urât de ea.”, a mai spus aceasta. 

VEZI și: Ioana Ginghină, adevărul despre relația cu mama sa. Motivul pentru care au ajuns adesea la cuțite: „Am început să ne certăm foarte mult”

Nu o consideră pe Adriana vinovată pentru divorț

Mai mult, Ioana Ginghină nu pune pe umerii femeii divorțul dintre ea și Alexandru Papadopol. Dacă lucrurile ar fi mers bine între cei doi, bărbatul nu ar fi căutat sub nicio formă o altă relație, este ea de părere.

„Eu cred că dacă era bine la noi, putea să vină și Jennifer Lopez și îi zicea „lasă-mă, că am acasă”. Nouă în viață ne e ușor să dăm vina pe exterior, noi nu avem nicio problemă. Niciodată nu ne gândim la noi. Nu am vorbit nici pe unul, nici pe altul de rău. Colegii abia așteptau bârfe, dar nu am simțit să zic ceva de rău. Era imediat, atunci. Lăsați femeia în pace.”, a continuat Ioana Ginghină.

Citește și: Dinu Maxer, primul bărbat din viața Nicoletei Luciu: „A fost foarte important pentru mine”. Cei doi ajungeau constant la violențe verbale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel