Ioana Ginghină, adevărul despre relația cu mama sa. Motivul pentru care au ajuns adesea la cuțite: „Am început să ne certăm foarte mult”

Data publicării:

Ioana Ginghină nu s-a bucurat întotdeauna de cea mai armonioasă relație cu mama sa, iar acum actrița a explicat de ce au avut loc altercațiile cu cea care i-a dat viața în trecut.

Toată lumea o cunoaște în ziua de astăzi pe Ioana Ginghină, una dintre cele mai îndrăgite și populare actrițe din țara noastră. Puțini sunt, însă, cei care știu detalii despre familia acesteia și despre relația pe care vedeta o are cu cei care i-au dat viață. Dacă despre tatăl său, aceasta a vorbit destul de des de-a lungul timpului, dezvăluind faptul că de la el a moștenit pasiunea pentru un stil de viață sănătos, cu mama se pare că aceasta a avut mai multe altercații, de-a lungul timpului. Astfel, în cadrul unui interviu, Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele pentru care a ajuns adesea în viață la cuțite cu cea care i-a dat viață.

„Mama a stat cu mine, s-a chinuit, mi-a mai tras și câte una (n.r. în copilărie). Acum sunt în relații bune cu ea, am avut de-a lungul vieții tot soiul de nici nu știu cum să le zic, altercații, împreună cu discuții, culmea, nu din cauza mea, ci mai mult din cauza surorii mele, eu am o soră mai mică cu 11 ani mai mică decât mine, am crescut-o, că așa era pe vremea aia. Știam clar ce trebuie să mănânce, cum, am crescut-o destul de greu, cu scutece, tot tacâmul și cumva mi-am asumat acest rol de mamă pentru ea. Atunci când ea a făcut 20 de ani am început să ne certăm eu și mama foarte mult, din cauza ei.”, a dezvăluit actrița, în cadrul unui interviu moderat de Livia Graur.

Citește și: Comentariul făcut de Ioana Ginghină la fotografia Andreei Marin. Ce a observat actrița, după ce a văzut ipostaza în care a apărut vedeta

O vedea pe sora ei drept copilul model

Chiar dacă mărturisește că mama sa avea prea multe așteptări din partea surorii sale, de unde izbucneau și certurile, Ioana Ginghină spune că o vedea pe aceasta ca fiind copilul model, dorindu-și ca viitorul său copil să-i semene leit.

„Ea, fiind copilul model, învăța bine, frumoasă, tot ce vrei, mama tot avea mai multe așteptări de la ea și mi se părea... eu ziceam că mi-aș dori copil ca sora mea. Acum este profesor universitar, e foarte bine văzută. Fata mea nu e la fel, a ieșit cam ca mine, nu are nicio legătură cu ea, mai ales cu învățatul.”, a mai dezvăluit îndrăgita actriță.

VEZI și: Ioana Ginghină nu e speriată de un nou divorț: „Dacă Doamne ferește mă despart de Cristi, o să mă mai mărit încă o dată”

Cum a fost copilăria Ioanei Ginghină

Faptul că Ioana Ginghină este astăzi o persoană extrem de energică, veselă și plină de energie nu este întâmplător, întrucât actrița spune că încă de pe vremea când era doar un copil adora să facă fel de fel de activități și să-și pună constant mintea și imaginația la contribuție. Totuși, unele evenimente aveau și urmări și se terminau cu o bătaie binemeritată din partea părinților săi.

„În comparație cu copiii din ziua de azi, eu eram un copil cuminte, dar eram un copil așa de creativ, așa încât pentru zilele alea, nu eram un copil cuminte. Aveam foarte multă imaginație și atunci făceam foarte multe năzdrăvănii. Ca exemplu, odată le-am spus colegilor mei „Luați toate bijuteriile din casă, azi facem comori”, le-am îngropat peste tot și seara când au realizat părinții că nu mai au bijuteriile în casă ne-am dus și am descoperit ce am mai putut, pentru că deja nu mai țineam minte. Noi le-am pus pentru ca în viitor cineva să le găsească și să zică că a găsit o comoară. Pedepse nu prea puteam primi, pentru că stăteam la parter și oricâte pedepse aș fi primit, eu săream pe geam și stăteam afară chiar dacă mă strigau, îmi mai luam bătaie, dar nu-mi era frică, de asta nu am abordat acest lucru în educația fiicei mele.”, mai spune aceasta.

Citește și: Ioana Ginghină nu-și explică valul de ură asupra Evei Măruță: „O lume extrem de rea, invidioasă și tristă”. A trecut prin ceva similar cu fiica ei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel