Cum a afectat-o pe Ioana Ginghină divorțul de Alexandru Papadopol: „Gândul că trebuia să fiu și tată mă apăsa, iar somnul era întrerupt de griji și temeri”

Data publicării:

Ioana Ginghină a făcut noi dezvăluiri cu privire la una dintre dezamăgirile din dragoste pe care le-a trăit în trecut.

Ioana Ginghină este acum implicată în cea de-a treia căsnicie și, chiar dacă divorțurile din trecut au afectat-o destul de mult la vremea aceea, actrița a avut puterea să o ia de la capăt și să-i dea un nou sens vieții sale. Tocmai datorită experiențelor de viață prin care a trecut, aceasta primește adesea fel de fel de întrebări din partea femeilor care sunt curioase să afle cum a reușit să gestioneze exact trăirile și sentimentele de atunci și cum a reușit să treacă peste marile dezamăgiri din dragoste. 

„Ce se întâmplă acum?
Frica de necunoscut mă copleșește. Fiind mamă, această frică se amplifică. Cum voi reuși să gestionez totul singură? Cum voi putea să ofer o stabilitate fizică, financiară și emoțională familiei mele? Cum mă voi îngriji și de mine? Și, oare, când voi putea să dorm din nou liniștită?
Doresc să împărtășesc cu voi răspunsurile pe care mi le-am dat.”, a scris Ioana Ginghină pe blogul său personal. 

Citește și: Șerban Pavlu, pus în dificultate la începutul carierei: „Nu suportam asta, aveam palpitații”. Detalii importante din ultimul sezon din Clanul

Ce a învățat-o divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol în 2019 și, spre deosebire de prima căsnicie destrămată, aceasta venea cu o provocare în plus. Actrița trebuia să ia viața de la zero alături de fiica sa, un motiv în plus pentru care a fost nevoită să fie mult mai tare și să se adune mai repede decât poate a făcut-o în trecut. 

„În calitate de mamă, simți cum instinctul de protecție devine mai intens. Ca toate mamele, am învățat să fiu flexibilă și să mă iert pe mine însămi. 

Nu poți face totul perfect, însă ești cea mai bună în rolul tău. Ești om și este normal să-ți faci griji pentru tine și pentru viitorul copilului tău. (...) Voi simți vreodată din nou iubirea sau voi fi iubită? Aceasta este o alegere personală.

După divorț, am descoperit că iubirea poate fi regăsită în forme neașteptate. A fost un proces de vindecare și de acceptare a schimbărilor prin care am trecut.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Tragedia care a marcat-o pe Anca Serea: „Adi a fost salvarea pentru mine. Nu reușeam să-mi mai revin”

Grijile au copleșit-o în acea perioadă

Drumul spre vindecare și acceptare nu au venit deloc ușor, povestește Ioana Ginghină, care spune că adesea era cuprinsă de temerile și de noutățile pe care i le aducea ziua de mâine. Cu toate acestea, actrița își amintește cum procesul îi era imediat ușurat de către fiica sa, care, prin diferite gesturi mărunte, o făcea să-și reamintească de sensul frumos pe care viața sa îl are.

„Nu eram gata să mă angajez din nou, până când nu m-am simțit completă și împăcată cu mine însămi. În nopțile lungi, când casa mare părea mai goală și fiecare zgomot mă făcea să sar din pat, îmi dădeam seama că nu doar eu, ci și copilul meu de 9 ani, eram afectați de noua noastră realitate. Gândul că trebuie să fiu acum și mamă, și tată, mă apăsa, iar somnul era adesea întrerupt de grijile și temerile noastre. 

Dar în aceste momente de neliniște, am învățat să găsesc putere în vulnerabilitatea mea. Am înțeles că a avea grijă de sănătatea mea emoțională și fizică este esențial, pentru că eu sunt coloana vertebrală a acestei noi familii. Da, bucuria poate fi regăsită în cele mai mici lucruri. Un zâmbet, o îmbrățișare, o seară liniștită alături de copilul meu.

Somnul, odihna, nu mai sunt acum un lux, ci o necesitate. Week-end-urile în care fostul soț lua copilul la el deveneau pentru mine momente de reîncărcare și de refacere a echilibrului.”, a completat ea. 

Citește și: Mirela Vaida, adevărul despre operațiile estetice. În pragul vârstei de 42 de ani, vedeta dă cărțile pe față



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel