Cum ne controlăm emoțiile și stresul din viața noastră. Cerasela Rogen, sfaturi prețioase: "Toți avem o traumă"

Data publicării:
Sursa foto: Cerasela Rogen, captură YouTube/ WOWzodiac
Descriere foto: Sursa foto: Cerasela Rogen, captură YouTube/ WOWzodiac

Cerasela Rogen, speaker motivațional, a dezvăluit cum să ne gestionăm emoțiile.

Capacitatea de a experimenta și de a exprima emoțiile este mai importantă decât ați putea crede. Fiind răspunsul resimțit la o anumită situație, emoțiile joacă un rol esențial în reacțiile dumneavoastră. Atunci când sunteți în ton cu ele, aveți acces la cunoștințe importante care vă ajută cu: luarea deciziilor, succesul în relații, interacțiunile de zi cu zi, îngrijirea de sine. În timp ce emoțiile pot avea un rol util în viața de zi cu zi, ele pot avea un impact asupra sănătății tale emoționale și a relațiilor interpersonale atunci când încep să nu mai fie sub control.

Cum ne controlăm emoțiile și stresul din viața noastră

Cerasela Rogen, speaker motivațional, explică faptul că orice emoție - chiar și euforia, bucuria sau altele pe care le considerați de obicei pozitive - se poate intensifica până la un punct în care devine greu de controlat. Totodată, Cerasela Rogen a vorbit și despre vibrații.

"Empatul este minunat până la un punct. În momentul în care mă victimizez, intru într-o frecvență, vibrație. Vibrația cuvintelor, creează gândurile. Atunci când eu mă plâng, în momentul ăla nu pot să atrag decât frecvența la alter-ego, adică îmi pun măști ca să fiu acceptat.

Când suntem copii nu sunt acceptați necondiționat și de acolo pleacă niște traume de-ale noastre, toți avem. Dacă nu reușim să ne vindecăm, să ne ducem într-o vibrație de sine înalt, nu o să întâlnim decât oameni care profită de noi și care ne rănesc pe programele noastre.", a declarat Cerasela Rogen în emisiunea WOWZodiac, prezentată de astrolog Ana-Maria Ticea.

Cerasela Rogen: "Noi femeile facem un lucru extrem de greșit”

Cerasela Rogen a mărturisit că femeile sunt mult mai vulnerabile în fața emoțiilor.

"Noi femeile facem un lucru extrem de greșit. După două-trei relații eșuate, ne izolăm și considerăm relațiile sunt ceva rău, nu mai avem încredere în energia masculină, lucru care este fals. Ai nevoie să lucrezi cu tine, să te duci în feminitatea ta, să îți schimbi gândurile cu care vorbești. Cei care nu suntem vindecați de traumă avem două roluri și ne ducem în unul din ele: abuzator dominator și empatul victimă. Toți vorbim despre iubire de sine, dar habar nu avem ce înseamnă. Noi uităm că fiecare gând are o vibrație și ne duce într-o frecvență joasă sau un înaltă. Trauma este ce ai înregistrat tu ca durere vis a vis de un comportament și pe asta o avem toți. Recunoștința ne duce direct în conștiință, în sinele nostru superior. Noi am uitat să fim femei, puterea noastră constă în feminitate, trebuie să avem gânduri armonioase. Când ne îndrăgostim descărcăm o bombă de hormoni de fericire și nu mai vedem omul, după 6 luni de relație, atunci vezi adevăratul eu.", a explicat Cerasela Rogen, pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Cerasela Rogen, torturată de mama ei vitregă: „M-a tăiat la gât cu cuțitul, mi-a ars hainele cu acid”

Ce obiecte aduc noroc în casă, în funcție de numărul la care stai. Mihai Voropchevici: „Îmblânzesc spiritul casei, domolesc forța negativă”

Patru pietre preţioase care ne feresc de energiile negative. Mihai Voropchievici: "Regenerează fiecare celulă din tine"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel