Patru pietre preţioase care ne feresc de energiile negative. Mihai Voropchievici: "Regenerează fiecare celulă din tine"

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Judith Zimmermann
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Judith Zimmermann

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele patru preţioase care ne feresc de energiile negative din jur.

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cele patru preţioase care ne feresc de energiile negative din jur.

Avem patru pietre care sunt de un real folos. Sunt acele pietre care ne protejează de duşmanul invizibil, energiile negative.

O privire sau un gând aiurea te termină. Ai dureri de cap. Parcă nu eşti tu. Sunt nişte dureri de zici că eşti bătut. Te simţi fără vlagă.

Cuarţul transparent este gheaţa puterii. Nu face decât să ne încarce energetic pe toate cele 7 chakre. E fantastic de bine să le purtăm. Cristalul trebuie să fie ţinut în palmă şi să-i spui ce vrei de la el. Să vorbeşti cu el. Să-i ceri ce vrei. Este un maestru vindecător. Se lasă la soare şi se încarcă energetic.

O altă piatră foarte eficientă este turnamina neagră. Absoarbe radiaţiile electromagnetice, dar ea elimină şi stresul persoanei respective. E bine să o purtăm asupra noastră. Elimină anxietatea şi toate stările negative. Acţionează asupra chakrei numărul 1.

Oxidianul negru este bine să fie montat pe argint. Neutralizează gelozia şi invidia, mai ales în habitat. Te eliberează şi de obiceiurile nocive.

Ajungem şi la ametist. Este o piatră cunoscută pentru proprietăţile de purificare. Se încarcă la soare. Nu trebuie lăsat în contact cu un soare puternic. Aduce seninătate, înţelepciune. Vine să regenereze fiecare celulă din tine. Aduce calmul şi puterea emoţională. Este bun pentru copii în perioada examenelor.

Mihai Voropchievici, despre calităţi şi defecte în funcţie de cifra destinului

Adunăm toate cifrele din data naşterii până ajungem la o singură cifră. Dacă ajungem la 11 sau 22, le vom lăsa aşa.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 1

Defecte: predomina independenţa, iar de aici deviază la egoism, impulsivitate şi tendinţa de a domina. Calităţi simţ puternic de independenţă, personalitate puternică, are încredere, dar şi dorinţa de a reuşi. Are perspective de lider.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 2

Defectele: tendinţa de a da vina pe ceilalţi. Sunt uşor dependenţi de ceilalţi, sunt indecişi. Au alte calităţi: spirit de echipă, armonie, se adaptează uşor în situaţii dificile. Îşi exprimă sentimentele cu prea multă uşurinţă.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 3

Defecte: frivolitate, poate avea schimbare bruscă de temperament, pot avea probleme de concentrare. Calităţi: are poftă de viaţă, e creativ, optimist, dar şi sociabil. Bun comunicator şi talentat.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 4

Mama ordine. Defecte: rigizi, încăpăţânaţi, nu pot vedea un puzzle, dominatori şi le lipseşte deschiderea faţă de ceilalţi. Calităţi: sunt buni, muncitori, corecţi, oneşti, hotărâţi şi duc la bun sfârşit orice. Sunt şi conservatori. Sunt oamenii care nu cred până nu văd.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 5

Defecte: sare de la o idee la alta, au tendinţa spre vicii. Au 5 dependenţe. Calităţi: sunt liberi, aventuroşi, entuziaşti, adaptabili. Se pliază rapid. Buni prieteni şi fantastic de creativi. Nu acceptă îngrădire.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 6

Defecte: Confundă responsabilitatea cu dominarea de multe ori. Calităţi: empatie, iubitor, deschis la minte şi foarte generos. Nu este concentrat pe bunuri materiale. Au dependenţă de bani.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 7

Defecte: lipsa comunicării, pot fi antisociali, nu au încredere în oameni. Sunt oamenii care nu spun niciodată te iubesc. Spun cu ochii şi cu privirea. Calităţi: rezervat, e analitic, au intuiţie foarte bună şi este un perfecţionist.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 8

Defecte: Obsedat de bani, bogăţie, nerăbdător. Calităţi: e ambiţios, are încredere în sine, iubeşte confortul, are capacitatea de a lucra în situaţii extreme, e calm şi e realist.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 9

Defecte: sensibili, atitudine negativă, lipsă de implicare. Calităţi: idealist, romantic, intuiţie bună şi cu spirit de sacrificiu.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 11

Defecte: poate fi pierdut într-o lume perfectă dezamăgit de imperfecţiune, are probleme de concentrare şi visează mai mult decât acţionează. Calităţi: visători, mare putere de muncă, deschis la muncă, minte analitică, aptitudini pentru muzică şi artă.

Calităţile şi defectele în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 22

Defecte: egoist notoriu, nu-şi foloseşte capacităţila la forţă maximă, are tendinţe de dominare. Calităţi: abilităţi de lider, spirit practic, putere de muncă, carismatic.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience