Cerasela Rogen, torturată de mama ei vitregă: „M-a tăiat la gât cu cuțitul, mi-a ars hainele cu acid”

Data publicării:
Cerasela Rogen, foto Instagram
Descriere foto: Cerasela Rogen, foto Instagram

Cerasela Rogen, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri motivaționali din  România, are în spate o poveste de viață ruptă din filmele de groază. 

Cerasela Rogen a fost invitata lui Mihai Ghiță în emisiunea „În Oglindă”. Celebrul speaker motivațional a vorbit despre traumele din copilărie și despre cum a ajuns să înțeleagă și chiar să-i fie milă de o persoană care a torturat-o ani la rând. 

Cerasela Rogen a fost crescută de tatăl ei. Mama biologică a vedetei a abandonat-o, când aceasta era mică. Tatăl ei și-a refăcut viața alături de o femeie care, la început, părea a fi o binecuvântare, dar care s-a dovedit a fi un coșmar pentru Cerasela. Femeia a torturat-o literalmente. Pe lângă abuzurile fizice, mama vitregă a vedetei a încercat și să o dărâme psihologic și emoțional.

 

„ Am avut o mamă vitregă ca în povești, care a fost extrem de violentă cu mine.

M-a tăiat la gât cu cuțitul, mi-a ars hainele cu acid. Nu îmi dădea să mănânc și mâncam din coșul de gunoi din fața blocului. Eram elevă și nu aveam de unde să îți iau de mâncare.
Făcuse un sistem cu un lacăt pe un frigider și ăsta a fost lucrul pe care îl binecuvântez. Din toate lucrurile astea, am ajuns un om care să știu cum să ajut ceilalți oameni”, a explicat Cerasela Rogen, în emisiunea lui Mihai Ghiță.


Cerasela Rogen spune că a ajuns să-i fie milă de mama ei vitregă


Vedeta spune că după ce a aflat povestea vieții mamei sale vitrege, a reușit să înțeleagă motivul pentru care se purta atât de urât cu ea. Practic, femeia se răzbuna pe Cerasela pentru toate frustrările și traumele pe care le experimentase. 

„Am aflat mult mai târziu că avea niște traume groaznice în viața ei, mi-a părut rău, dar am aflat târziu. Avea probleme psihologice grave și mă ura pentru că povestea din spatele ei, aflată mult mai târziu, a fost că a fost violată la 15 ani de soțul surorii ei la care venise la liceu(...) cu care a rămas însărcinată și ei au preluat copilul ca și când ea a fost cu vreun băiat și ar fi făcut acel copil la 15 ani și i-au înfiat fetița. De atunci, ura orice copil pentru că ea nu putea să își crească copilul și nu l-a declarat niciodată”, a povestit Cerasela Rogen.

Cerasela Rogen nu avea voie să mânânce 


Mai mult, vedeta povestește cum ajunsese să mănânce din gunoi, după ce mama ei vitregă a pus lacăt pe ușă și i-a spus că nu are voie să se atingă de mâncare. 

 

„ Mă ura pe mine, dar eu nu aveam nicio vină. Venea foarte des nepoata ei, cum ar fi fiica surorii, dar era fiica ei și nu știam. Ea fura lucruri de la mine, mi-a ars hainele cu acid. Luase acid de mașină și îmi stropise toate hainele din dulap.

Nu puteam să închid nimic, îmi deschidea orice agendă. Dacă venea cineva să ma ia în oraș sau să mă caute, când eram adolescentă, îl gonea. Făcea tot ce putea să mă lovească din toate punctele de vedere. La un moment dat, a pus un lacăt pe frigider și a zis să mănânci de unde vrei nu din casă. Tata a zis atunci că îi e frică să se bage”, a mărturisit Cerasela Rogen, la „În oglindă” cu Mihai Ghiță, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel