Ce obiecte aduc noroc în casă, în funcție de numărul la care stai. Mihai Voropchevici: „Îmblânzesc spiritul casei, domolesc forța negativă”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Mihai Voropchevici a dezvăluit ce obiecte aduc noroc în casă, în funcție de numărul la care stai.

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce obiecte aduc noroc în casă, în funcție de numerologia locuinței, potrivit fanatik.ro

Cifra casei se calculează foarte simplu. Cifrele sunt de la 1 la 9, iar atunci când există un număr din 2 sau 3 cifre, se adună cifră cu cifră până la un singur rezultat.

Cifra casei 1: E bine să aveți în apartament o piatră cât de mică de rubin roșu sau un diamant. Este favorabilă prezența aurului, a culorilor galben, auriu sau portocaliu. Aceste culori sunt favorizante. Pereții pot fi vopsiți și într-o tentă de roșu. În baie, e bine să plantați un obiect roșu, pentru că neutralizează forța focului.

Numărul de invitați la diverse serbări: 10, 3, 12, puteți să aveți și 21, deoarece combinația 12-21 intră sub patronajul forței divine. La fel de bine puteți folosi și multiplul lui 9.

Cifra casei 2: E bine să ai în casă obiecte care reprezintă o balanță sau chiar o balanță adevărată. Este bine, de asemenea, să aveți în interiorul casei sau al apartamentului o piatră de opal sau safir cât și argint. Aceste pietre îmblânzesc spiritul casei, domolesc forța negativă. Numărul de invitați trebuie să fie mereu egal cu doi sau multiplu de doi.

Cifra casei 3: E bine să fiți atenți pe cine să invitați înăuntru. Apartamentul e dominat de stihia aerului, deoarece poate izbucni un foc aproape din senin. Acesta va fi observat și stins la timp. Într-un apartament cu numărul trei trebuie să predomine dărnicia și sociabilitatea. Fără asta e greu de trăit.

Culoarea favorabilă e albastrul. E bine să aveți în casă un acvariu cu pești sau smarald, granat sau ametist. E bine să ai și o bucată de metal, e preferabil zincul într-un colț al casei sau o tablă zincată. E bine să aveți imaginea sau statueta ce reprezintă un săgetător, arcașul. De ce? Pentru că e singura zodie triplă, are trei elemente: omul, calul și arma. Numărul de invitați să fie 1, 3, 5 sau multipli de 1, 3 sau 5.

Cifra casei 4: Pentru a îmblânzi spiritul războinic al lui 4 e bine să ai cât mai multe flori în ghiveci, căci patru e simbolul pământului. E bine să ai în colțul casei o bucățică de plumb. E bine să aveți pe un perete imaginea care reprezintă o femeie sau o fotografie a propriei soții sau o statuetă sau portretul Fecioarei Maria, o iconiță. Numărul de invitați trebuie să fie egal cu 4.

Cifra casei 5: Într-un astfel de apartament e necesară prezența unei pietre de acvamarin sau o satuetă cu un berbec. Cât despre casa ori apartamentul cu vibrația 6, o cifră bună pentru cei care iubesc confortul familial, e bine să țineți cont de câteva sfaturi ca locuința să fie păzită de energiile negative.

Este favorabilă prezența unei bucăți de cupru, smarald, opal sau onix. E bine să ai o imagine cu un taur sau un bizon. E bine să ai în apartament un câine sau o pisică. La apartamentul 6, culorile norocoase sunt galben, violet, indigo sau roșu.

Cifra casei 7: E bine să ai în casă peștișori exotici sau păsărele. E bine să ții într-un colț o piatră de ametist. Și în această locuință e bine să ai o iconiță cu Fecioara Maria. Culorile benefice sunt albastru, argintiu și gri. Numărul invitaților să fie egal cu 1, 5 sau 7.

Cifra casei 8 simbolizează forțele materiale concentrate în vederea atingerii aspirațiilor omului. Într-o locuință aflată sub imperiul cifrei 8 este bine să ai într-un colț una din pietrele: topaz, rubin, safir sau o bucată de fier ori plumb. E bine să aveți cât mai multe flori și să aveți grijă de ele. Florile aduc o armonie fantastic de benefică. Imaginea unui scorpion e protectoare. Culorile roșu și negru aduc și ele armonie. Numărul de invitați permis trebuie să fie oricare altul în afară de 4, 6 sau 8.

Cifra casei 9: Elementul benefic aici este fierul. Fierul deoarece focul topește fierul și îl modelează. Când ai fier în casă, domolești forța focului pe acest element de metal. Se recomandă prezența unai statuete care reprezintă un atlet, un bărbat puternic. Numărul de invitați trebuie să fie 7 sau 9. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel