Vlad Gherman, atac dur la adresa Cristinei Ciobănașu, fosta sa iubită. Acesta a comparat-o cu Oana Moșneagu

Data publicării:

Vlad Gherman a vorbit despre relația pe care o are cu Oana Moșneagu.

Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Oana Moșneagu, cea care îi este atât parteneră de viață, cât și colegă de platou. Chiar ultimul serial în care au filmat împreună i-au apropiat pe cei doi și i-au făcut să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt. Totuși, noua sa relație a venit chiar la scurt timp după ce actorul și Cristina Ciobănașu au decis să pună capăt relației de iubire pe care o aveau de mulți ani de zile. Dacă prima dată, Vlad Gherman s-a temut să-și facă publică relația, acum artistul nu se mai ascunde să-și dezvăluie sentimentele pe car ele are pentru partenera sa de viață ori de câte ori are ocazia. 

Totuși, într-un interviu recent, acesta a făcut o comparație între actuala și fosta relație, care a stârnit mai multe controverse. 

“Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru okmagazine.

Ce spune Oana Moșneagu despre Vlad Gherman

După cum era de așteptat, și frumoasa actriță are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, pentru care spune că a dezvoltat sentimente foarte puternice.

“Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu  o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult.”, a declarat și Oana Moșneagu.

Vlad Gherman își dorește să-și ceară iubita în căsătorie

Vlad Gherman este una dintre persoanele publice extrem de deschise cu fanii săi. Tocmai din acest motiv, actorul nu doar că postează frecvent pe rețelele de socializare diferite poze, care să-i țină mereu urmăritorii la curent, dar organizează frecvent și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Recent, extrem de multe curiozități au fost legate de relația acestuia cu iubita sa, Oana Moșneagu. Fanii au fost, în primul rând, curioși de gândurile pe care le are artistul, în legătură cu cererea în căsătorie a tinerei actrițe. Actorul nu s-a sfiit nicio clipă de a răspunde la această întrebare, ba chiar le-a dat și o explicație pe măsură acestora. 

"Tu te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?", a fost întrebarea pusă de un fan pe Instagram.

"Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?", a fost răspunsul dat de Vlad Gherman.

Cum și-a început iubita lui Vlad Gherman cariera în actorie: „M-am angajat prima dată la 17 ani”

Vlad Gherman își dorește copii

Altă întrebare personală, căreia Vlad Gherman i-a dat curs, a fost cea în care este întrebat dacă își dorește copii. Se pare că actorul vrea să-și întemeieze o familie adevărată cu iubita sa, pentru că a dezvăluit faptul că își dorește doi copii.

"Îți dorești fată sau băiat?", a fost altă întrebare din mediul online.

"Și, și.", a fost răspunsul dat de actor.

Cristina Ciobănașu, ADEVĂRUL despre relația cu Vlad Gherman: M-a sunat

Ce spune Oana Moșneagu despre căsătorie

Nu doar Vlad Gherman vorbește despre căsătorie, ci și actuala sa parteneră. Recent, aceasta spunea în cadrul unui interviu faptul că o căsnicie este firească în orice cuplu care se iubește, iar familia sa și-a exprimat deja dorința de a avea și nepoți. 

„Ai mei își doresc mult să aibă nepoței, am auzit de multe ori, sub o formă sau alta, întrebarea „Tu nu vrei să ai familie, să te așezi la casa ta, să faci un copil cât încă ești tânără?”. Dar am încercat să le explic de fiecare dată că acest pas vine natural, la timpul lui pentru fiecare om. Și că programarea asta socială a măritișului și al unui copil nu funcționează pentru mine. Căsătoria e un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru. Dar mai cred că actul în sine nu îți garantează o căsnicie, cu atât mai puțin una stabilă sau fericită”, a povestit Oana Moșneagu, potrivit Ego.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel