Vlad Gherman, pregătit să facă marele pas. Actorul vrea să o ceară în căsătorie pe Oana Moșneagu

Data actualizării: | Data publicării:

Vlad Ghermna le-a dezăluit fanilor când se gândește să-și ceară iubita de soție.

Vlad Gherman este una dintre persoanele publice extrem de deschise cu fanii săi. Tocmai din acest motiv, actorul nu doar că postează frecvent pe rețelele de socializare diferite poze, care să-i țină mereu urmăritorii la curent, dar organizează frecvent și sesiuni de întrebări și răspunsuri. De data aceasta, se pare că majoritatea curiozităților au fost legate de relația acestuia cu iubita sa, Oana Moșneagu. Fanii au fost, în primul rând, curioși de gândurile pe care le are artistul, în legătură cu cererea în căsătorie a tinerei actrițe. Actorul nu s-a sfiit nicio clipă de a răspunde la această întrebare, ba chiar le-a dat și o explicație pe măsură acestora. 

"Tu te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?", a fost întrebarea pusă de un fan pe Instagram.

"Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?", a fost răspunsul dat de Vlad Gherman.

Vlad Gherman își dorește copii

Altă întrebare personală, căreia Vlad Gherman i-a dat curs, a fost cea în care este întrebat dacă își dorește copii. Se pare că actorul vrea să-și întemeieze o familie adevărată cu iubita sa, pentru că a dezvăluit faptul că își dorește doi copii.

"Îți dorești fată sau băiat?", a fost altă întrebare din mediul online.

"Și, și.", a fost răspunsul dat de actor.

Ce spune Oana Moșneagu despre căsătorie

Nu doar Vlad Gherman vorbește despre căsătorie, ci și actuala sa parteneră. Recent, aceasta spunea în cadrul unui interviu faptul că o căsnicie este firească în orice cuplu care se iubește, iar familia sa și-a exprimat deja dorința de a avea și nepoți. 

„Ai mei își doresc mult să aibă nepoței, am auzit de multe ori, sub o formă sau alta, întrebarea „Tu nu vrei să ai familie, să te așezi la casa ta, să faci un copil cât încă ești tânără?”. Dar am încercat să le explic de fiecare dată că acest pas vine natural, la timpul lui pentru fiecare om. Și că programarea asta socială a măritișului și al unui copil nu funcționează pentru mine. Căsătoria e un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru. Dar mai cred că actul în sine nu îți garantează o căsnicie, cu atât mai puțin una stabilă sau fericită”, a povestit Oana Moșneagu, potrivit Ego.ro.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare

Oana Moșneag și Vlad Gherman joacă împreună în cadrul aceluiași serial de pe Antena 1. Proaspăt despărțit de Cristina Ciobănașu, actorul a pus imediat ochii pe frumoasa artistă. De când și-au asumat public relația, cei doi sunt de nedespărțit, postând în permanență pe rețelele de socializare.

„Noi ne-am asumat public relația la începutul acestui an. Și odată făcut acest pas, am vorbit și despre cum și când a început totul. Și anume în vara anului trecut, când ne-am dat seama că relația noastră de prietenie începuse să fie mai mult de atât. Nu suntem non-stop împreună pentru că eu sunt pe set când el nu e. Și invers, personajele noastre nu se intersectează prea des în povestea serialului. Dar întrucât ne-am și mutat împreună, da, timpul liber e comun. Numai că nu avem foarte mult, așa că noi simțim că nu stăm niciodată suficient de mult împreună, momentan”, a mai povestit Oana Moșneagu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel