Cum își educă Adina Halas copilul: „Sunt o mamă destul de strictă”. Cel mai important lucru pe care vrea să i-l transmită lui Serghei / EXCLUSIV

Sursa foto: Adina Halas, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Adina Halas, Instagram

Adina Halas ne-a dezvăluit care sunt principiile după care își crește copilul.

Adina Halas se bucură de o familie împlinită, dar și foarte fericită. Vedeta numără în prezent 13 ani de căsnicie, iar rodul iubirii dintre ea și soțul ei este reprezentat de Serghei, băiețelul celor doi în vârstă de 12 ani. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, vedeta ne-a dezvăluit și care sunt principiile pe care încearcă să i le insufle copilului de la o vârstă destul de fragedă și ce educație îi oferă acestuia. Așadar, chiar dacă acesta se declară a fi o mamă permisivă, în același timp, Adina Halas spune că poate deveni foarte ușor și extrem de strictă, dacă situația impune.

„Sunt o mamă destul de strictă. Sunt genul de părinte care spune „da” la dorințele copilului, dar care atunci când spune „nu” este „nu”. Întotdeauna explic și motivez acest nu pentru că îmi doresc ca Serghei să aibă niște reguli care să-l ajute să fie ordonat, organizat, la școală, în viața de zi cu zi, în rest, sunt o mamă super permisivă și receptivă cu dorințele copilului.”, a declarat Adina Halas, în exclusivitate pentru Soectacola.

Te-ar putea interesa și: Cum se simte Adina Halas, după moartea tatălui ei: „A fost cumplit. Rămâne un gol în suflet toată viața”. Cea mai importantă lecție primită de la părinți/ EXCLUSIV

Lucrurile preluate de la părinții săi, pe care vrea să i le insufle băiețelului

Există și câteva lucruri pe care Adina le-a învățat din propria familie, în copilărie, și pe care aceasta își dorește neapărat să i le insufle și băiețelului ei. 

„Sunt multe lucruri pe care aș vrea să i le insuflu copilului meu. Cred că cel mai important lucru care mi-a fost transmis este că ar trebui să trăiesc clipa prezentă, să nu mă las ancorată în traume sau situații din trecut, să am puterea să mă ridic mereu, să merg mai departe și să am o atitudine pozitivă, astfel încât să nu-i încarc pe cei din jurul meu. Acest pozitivism se mai și exersează și cred că asta aș dori să-i transmit lui Serghei. După care, ai mei au pus, iar eu pun la rândul meu, preț pe respect pentru persoanele din jur, indiferent de cine vorbim.”, ne-a mai spus Adina Halas.

VEZI și: Trucurile învățate de Adina Halas de la Carmen Brumă, despre dietă: „Asta admir foarte mult la ea”. Sunt prietene de 26 de ani

Cum reușește că se mențină mereu pozitivă

Uneori, pare destul de greu să uiți de greutăți și să te concentrezi cât mai mult pe situațiile pozitive din viață. Adina Halas spune că reușește asta cu brio, dar lucrează intens cu propria persoană, astfel încât să nu se lase „pradă” problemelor prea mult.

„Sunt câteva lucruri pe care eu le fac. Încerc să conștientizez în fiecare moment ce gândesc, uneori îmi iese, alteori nu, dar cred că sunt pe drumul cel bun. Lucrez la mine continuu, încerc să devin o versiune mai sănătoasă, inclusiv la latura emoțională, încerc să reacționez cât mai puțin la situații negative și să mă bucur de ceea ce am, ce ceea ce viața mi-a oferit. Nu stau niciodată să mă gândesc că sunt nefericită, sunt recunoscătoare pentru ce am, în primul rând.”, ne-a mai declarat vedeta.

Te-ar putea interesa și: Adina Halas, secretul siluetei de vis: „Nu mă simt restricționată”. Lista alimentelor la care a renunțat complet / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 sep 2023, 15:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience