Cum se simte Adina Halas, după moartea tatălui ei: „A fost cumplit. Rămâne un gol în suflet toată viața”. Cea mai importantă lecție primită de la părinți/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Adina Halas, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Adina Halas, Instagram

Adina Halas ne-a dezvăluit dacă a reușit să accepte faptul că tatăl său s-a stins din viață.

Adina Halas a trecut printr-o mare cumpănă la începutul acestui an, în luna aprilie, când tatăl vedetei s-a stins din viață. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, astfel încât suferința a fost și este, în continuare, una foarte mare. Mai mult, nici finalul anului trecut nu a venit cu vești bune pentru blondina care avea să-și ia atunci adio și de la bunica sa. În acest sens, am stat de vorbă cu Adina Halas pentru a vedea cum mai este sufletul ei, după acest lanț de întâmplări tragice din viața sa.

„Începutul anului a fost cumplit, dar și la sfârșitul anului trecut am pierdut-o pe bunica mea, pe care o adoram, în toamnă. În primăvara aceasta, pe tatăl meu. Lucrurile se așează, nu poți să spui că treci peste, dar asta e viața, trebuie să o luăm așa cum vine.”, a declarat Adina Halas, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Adina Halas, secretul relației de 13 ani: „O căsnicie nu înseamnă doar fluturași în stomac”. Motivul pentru care oamenii ajung în pragul divorțului

„E greu să pierzi pe cineva”

Vedeta spune că nu așteaptă pur și simplu să treacă durerea, ci încearcă zilnic să lucreze chiar ea la acest aspect. Chiar dacă suferința din suflet nu are cu să se șteargă niciodată, Adina Halas spune că extrem de important este să vezi lucrurile frumoase din jurul tău și motivele pentru care merită să zâmbești în continuare.

„Am lucrat destul de mult cu mine și lucrez în continuare la a fi deschisă inclusiv la ideea că nimic nu este etern, e foarte greu, pentru că noi, oamenii, suntem de părere că totul ar trebui să dureze o veșnicie și când nu se întâmplă așa, suferința este enormă și îți rămâne un gol în suflet toată viața, însă sunt o persoană optimistă de regulă și mă uit la lucrurile frumoase din jurul meu. E greu să pierzi pe cineva.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Trucurile învățate de Adina Halas de la Carmen Brumă, despre dietă: „Asta admir foarte mult la ea”. Sunt prietene de 26 de ani

Cel mai important lucru învățat de la părinții săi

Există mai multe lucruri pe care vedeta le-a învățat de la părinții săi și pe care aceasta își dorește, la rândul său, să i le insufle băiatului ei. Cu toate acestea, de departe, o lecție primită încă din copilărie i-a atras atenția Adinei Halas, care își dorește neapărat ca micuțul ei să dețină această virtute.

„Sunt multe lucruri pe care aș vrea să i le insuflu copilului meu. Cred că cel mai important lucru care mi-a fost transmis este că ar trebui să trăiesc clipa prezentă, să nu mă las ancorată în traume sau situații din trecut, să am puterea să mă ridic mereu, să merg mai departe și să am o atitudine pozitivă, astfel încât să nu-i încarc pe cei din jurul meu. Acest pozitivism se mai și exersează și cred că asta aș dori să-i transmit lui Serghei. După care, ai mei au pus, iar eu pun la rândul meu, preț pe respect pentru persoanele din jur, indiferent de cine vorbim.”, ne-a mai spus Adina Halas.

Te-ar putea interesa și: Adina Halas, secretul siluetei de vis: „Nu mă simt restricționată”. Lista alimentelor la care a renunțat complet / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel