Cum îndepărtezi energia negativă din jur. Lidia Fecioru explică: "Dăm foc acestor plante, stingem și ne înconjurăm cu acel fum"

Data publicării:
Sursa foto: Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit cum îndepărtăm energia negativă din jur.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit ce avem de făcut pentru a îndepărta energiile negative, dar și trucurile care ne ajută la curățare.

''Totul în jurul nostru ne poate încărca negativ sau pozitiv. Energia statică este o energie negativă, așa se încarcă organismul cu ioni negativi și de asta uneori ne electrocutăm de la piele, mașină, haine.

E important să ne curățăm pe noi și primul lucru pe care îl putem face este un duș, părul este cel care preia foarte multă energie negativă. Dacă nu ne tundem simțim nevoia să o facem pentru că ne ușurează.

Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa. Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"

Și o vorbă aruncată către cineva este o formă de energie negativă. Negativ dăm, negativ dăm. Pentru a ne curăța dăm cu tămâie în casă și facem foarte bine. Dacă nu ne curățăm energetică ne putem îmbolnăvi. Este foarte important să curățăm chakra vorbirii adică tiroida, trebuie să avem curajul să o deblocăm.

Tiroida se blochează cu orice gând, orice suferință neîmpărtășită. Se spune că dacă vrei să fii fericit în viață și să pornești pe un drum, să o faci cu fața fericită, nu poți să intri cu fața supărată într-o viață pe care vrei să o începi.

Râsul formă de apărare pentru energiile negative

Curățarea energiilor se face cu plante foarte puternic mirositoare. Spuneam de dafin, să ardem frunzele în casă și să afumăm, să scriem mesaje pe frunze de dafin și să le dăm foc, cimbru, mentă, salvie, coji de lămâie/portocală.

Putem face un șomoiog din toate plantele uscate, dăm foc, stingem și ne înconjurăm cu acel fum. Universul îţi aduce toată informaţia. Tu trebuie doar să fii cel care o percepi sau nu o percepi.

Lidia Fecioru, despre siropul natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea: "Lămâia se înţeapă cu o scobitoare"

Putem face acest lucru și în dreptul aparatelor electronice. Se poate bate o tobă, putem pune muzică în surdină, dar nu deranjantă urechilor.

Râsul, dansul, muzica, să scriem bileţele. Să scriem tot ce ne deranjează şi după aceea îi dăm foc la hârtie. Îi dăm foc să ardem forma de energie.

E bine să o şi citim cu voce tare. În timpul acela se arde o lumânare. Chestiile astea de curăţare trebuie să fie o formă de comandă, nu de rugăminte. Cei care stau înconjurați de hârtii pe birou sunt încărcați foarte negativ'' a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Lidia Fecioru, OBIECTELE pe care trebuie să le ai în casă pentru noroc, dar și pentru bani: Este bine să...Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel