Lidia Fecioru, OBIECTELE pe care trebuie să le ai în casă pentru noroc, dar și pentru bani: Este bine să...

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt obiectele ce nu trebuie să-ți lipsească din casă, pentru a avea noroc la bani și iubire.

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", de pe Antena 3, câteva obiecte care nu trebuie să ne lipsească din casă, dacă vrem să avem noroc. Printre primele lucruri de pe listă, avertizează ea, se numără culorile.

"Sunt multe obiecte care ne aduc noroc în casă. E bine să avem culori în casă, niciodată perdelele să nu fie în combinație cu pereții, să fie colorate. Trebuie să fie o armonie, să vopsim cu gust, să ardem tămâie, să ardem salvie. Trebuie să punem o statuie tip pește în casă sau chiar un peștișor într-un acvariu. Trebuie să avem ceva cu pește în casă.", a dezvăluit Lidia Fecioru în cadrul emisiunii.

Ce trebuie să facem dacă vrem să avem noroc la bani

Dacă vrem să avem noroc la bani, Lidia Fecioru spune că foarte esențial este să ne cumpărăm un bambus, care nu este nici prea greu de îngrijit, spune ea.

"Bambusul aduce noroc la bani, dar și noroc în sine. Îl găsim peste tot și rezistă foarte mult. Potcoava mai aduce foarte mult noroc și e bine să fie găsită, nu trebuie să o cumperi. Ea se pune deasupra ușii sau pe poartă, cu U în sus. E oala de noroc.", a continuat aceasta.

Ce rol au fructele puse pe masă

"De când  a început anul chinezesc, se pun fructe într-un bol și dulciuri. Este bine să avem fructe de fiecare dată în casă, pentru că ele și se combină frumos coloristic, dar și aduc un fel de loc în societate. Ele aduc bogăție casei. se mai pun ghinde într-un coșuleț, pe timpuri erau considerate a fi sacre. Cristale ne mai putem pune în casă, statuete cu elefanți, care trebuie să aibă trompa în sus, dar și căluț, care e la fel de important, pentru că își dă posibilitatea să fii conducător, lider.", a dezvăluit Lidia Fecioru.

Unde trebuie așezi clopoțeii de vânt

"Clopoțeii ăia de vânt sunt aducătorii de bani. Nu trebuie să îi pui nicăieri pe sub care să treci, ei trebuie să fie în lateral. Dacă nu bate vântul, trebuie să îi mai atingi, să cheme arginții.", a încheiat aceasta.

Citește și: Lidia Fecioru, leacul care crește imunitatea. Se consumă pe stomacul gol



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel