Lidia Fecioru, despre siropul natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea: "Lămâia se înţeapă cu o scobitoare"

Data publicării:
Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit siropul natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit reţeta pentru un sirop natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea.

Se ia o lămâie, o spălăm bine pentru că are ceară şi o spălăm cu apă fierbinte, şi o putem spăla chiar cu detergent pentru a putea spăla ceara, apoi o clătim foarte bine.

O înţepăm cu scobitoarea şi punem un pic de apă la fiert, iar când apa clocoteşte dăm drumul la lămâie acolo şi o fierbem cinci minute. Îi facem câteva înţepături cu scobitoarea înainte de a o pune la fiert.

După ce fierbe cinci minute, o scoatem, o lăsăm să se răcorească, stoarcem sucul din lămâia uşor fiartă într-un pahar, acolo unde punem două linguri de glicerină şi cam 200 de grame de miere. Diabeticii nu au voie să consume. Amestecăm bine soluţia toată şi o punem la frigider timp de trei ore, a spus Lidia Fecioru.

Cum se consumă siropul natural care creşte imunitatea şi ameliorează tusea

„Adulţii pot lua câte trei linguri pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara. Copiilor le dăm trei linguriţe pe zi, la o jumătate de oră după masă. Dacă tusea este foarte puternică le putem da câte cinci linguriţe pe zi. Chiar şi înainte de culcare. Lămâie, miere şi glicerină. Asta conţine această băutură.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, leacul care crește imunitatea

"Azi am găsit un leac foarte bun, pentru cei care pot să bea, pentru că cei care au probleme cu glicemia nu au cum să bea această apă de miere. Metoda e foarte bună și se spună că pa aceasta cu miere este egală cu plasma. Ne întărește imunitatea.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii.

Care sunt ingredientele pentru apa de miere

Leacul propus de Lidia Fecioru este unul extrem de simplu, care poate fi realizat în mai puțin de două minute. Acesta trebuie preparat de seara, explică ea, însă, dacă nu ai suficient timp, se poate face dimineața, înainte să iei micul dejun.

"Ai nevoie de o linguriță de miere la un pahar cu apă rece, nu caldă. Se amestecă bine și se bea pe stomacul gol. Este bine să o facem de seara și să o bem dimineața. În primul rând, este un produs care ne va scoate mai repede cu urina afară, ne va face un fel de curățare a rinichilor, ne crește imunitatea, ne stabilizează toate mineralele în corp. Se mai poate face și pentru cei care nu au probleme cu stomacul, pentru că sunt unii care au gastrite, ulcer și nu pot bea, se bea simplă. Dar pentru cei care pot bea cu suc de lămâie se pune și o lingură de suc de lămâie sau oțet, în acea combinație.", a continuat aceasta.

Beneficiile pe care o aduce apa de miere în organismul nostru

"E nemaipomenită ea ca substanță, ca consistență este egală cu plasma. E foarte ușor de făcut și bună la gust. E bine să nu o punem în apa caldă, să fie apa rece. Dacă o preparăm direct dimineața, nu este problemă, dar se spune că e mai bine să stea puțin timp la frigider.", a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel