Cum arată meniul lui Adrian Enache. Descoperirea alimentară făcută de artist: „Nu mai ai nicio problemă, nu îți vin nici pe gât înapoi și nu are deloc colesterol”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adrian Enache a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt alimentele pe care le consumă cel mai des. 

Adrian Enache este unul dintre cei mai îndrăgiți artiși din România. La 57 de ani, cântărețul se menține într-o formă de zile mari, iar sportul și alimentația sănătoasă sunt doar câteva dintre secretele lui. 

Cum arată meniul lui Adrian Enache

Adrian Enache a fost invitatul Georgianei Ioniță- Toader, în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, acolo unde a dezvăluit cum arată meniul său, dar și ce descoperire alimentară a făcut. Artistul susține că îi place mâncarea gătită, în special cea făcută la cuptor. Totodată, artistul a mărturisit că, de curând, a descoperit carnea de struț, care este foarte bună pentru sănătate, mai ales că nu conține colesterol. Adrian Enache preferă să mănânce puțin, dar bun. Din când în când, artistul recunoaște că se mai delectează cu o tochitură la ceaun sau cu un purceluș. 

„În general îmi place să mănânc gătit, la cuptor, nu prăjeli. Îmi plac foarte mult cartofii la pungă, pentru că se frăgezesc așa bine și sunt ca și fierți, carnea de curcan o mănânc, pentru că este sănătoasă, mai prind câte o cărniță de struț, că este fără colesterol. Am descoperit, de curând, micii de struț, care sunt excepționali. Dacă mănânci doi mici de struț, nu mai ai nicio problemă, nu îți vin nici pe gât înapoi sunt foarte bine făcuți, iar carnea, așa cum am spus, nu are deloc colesterol. Caut să mănânc lucruri fine și puțin. Puțin și bun, acesta este termenul cel mai potrivit pentru mine. Nu știu dacă mănânc o dau sau de două ori pe an o tochitură sau ceva la ceaun, un purceluș. Eu tot mă gândesc că trebuie să urc pe scenă sau să joc fotbal și niciodată nu pot să mănânc. Dacă mănânc înainte să cânt și trebuie vreo patru, cinci ore ca mâncarea să se digere, nu e ok, sare bucata de carne pe scenă. Și la fotbal este la fel.Chiar aseară am avut un antrenament și ne-am dus la o terasă toți băieții să bem o bere. După efort, nu poți niciodată să bei sau să mănânci ceva. Dacă nu trec cam trei ore, nu ai cum. Se rugau de mine ospătarii să comand ceva, dar nu îmi făcea nimic cu ochiul, pentru că nu îmi era foame. ”, a declarat Adrian Enache, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cum se simte Adrian Enache în postura de bunic

Adrian Enache este în culmea fericirii, după ce fiica sa, Diana, l-a făcut bunic. Artistul recunoaște că este un sentiment unic, care nu poate fi exprimat în cuvinte. 

„Este o stare unică. Toți prietenii îmi spuneau că atunci când se va naște nepoata sau nepotul ai să o iubești mai mult ca proprii copii. Eu le spuneam că nu pot să cred așa ceva. Acum realizez, nu că o iubesc mai mult pe Maria, decât pe Diana și pe David, dar este o stare unică, îmi lipsește ca un drog, mă duc să o văd. Dacă trece o zi și nu o văd, mă apucă toate stările. Atunci când ești tu părinte, ești mai tânăr, ești la început, ești stresat, dar acum, având experiență, știu cum se procedează. Și David și Diana îmi calcă pe urme. Îl felicit și pe David, care joacă deja într-un serialul „Groapa, de pe ProTV. A apărut și pe Netflix, a avut o scurtă apariție lângă marii actori americani, în „Familia Addams”. A început o carieră frumoasă și sper să o țină tot așa. Și Diana o să apară la Sala Palatului, în concertul meu, la care vă invit să participați. ”, a spus Adrian Enache, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Urmărește interviul integral mai jos:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel