Cum se simte Adrian Enache în postura de bunic. Artistul este mândru de copiii săi: „Este o stare unică. Dacă trece o zi și nu o văd, mă apucă toate stările”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Adrian Enache a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum se simte în postura de bunic. 

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton, cu o carieră impresionantă în spate. Artistul, în vârstă de 57 de ani, este în culmea fericirii după ce fiica sa, Diana, l-a făcut bunic.

Cum se simte Adrian Enache în postura de bunic

Pe data de 27 septembrie, Adrian Enache a devenit bunic, după ce fiica sa, Diana, a născut. Artista a adus pe lume o fetiță, Maria, de care toată lumea este îndrăgostită. Adrian Enache a fost invitatul Georgianei Ioniță- Toader, în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, acolo unde a dezvăluit cum se simte în postura de bunic, dar și cât de mândru este de copiii săi. Artistul recunoaște că este un sentiment unic, care nu poate fi descris în cuvinte. Totodată, Adrian Enache susține că, de când a apărut pe lume nepoțica sa, nu a trecut o zi fără să o vadă. 

„Este o stare unică. Toți prietenii îmi spuneau că atunci când se va naște nepoata sau nepotul ai să o iubești mai mult ca proprii copii. Eu le spuneam că nu pot să cred așa ceva. Acum realizez, nu că o iubesc mai mult pe Maria, decât pe Diana și pe David, dar este o stare unică, îmi lipsește ca un drog, mă duc să o văd. Dacă trece o zi și nu o văd, mă apucă toate stările. Atunci când ești tu părinte, ești mai tânăr, ești la început, ești stresat, dar acum, având experiență, știu cum se procedează. Și David și Diana îmi calcă pe urme. Îl felicit și pe David, care joacă deja într-un serialul „Groapa, de pe ProTV. A apărut și pe Netflix, a avut o scurtă apariție lângă marii actori americani, în „Familia Addams”. A început o carieră frumoasă și sper să o țină tot așa. Și Diana o să apară la Sala Palatului, în concertul meu, la care vă invit să participați. ”, a spus Adrian Enache, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Adrian Enache, motivul pentru care își vopsește părul: „ E păcat, pentru că fața mă ajută”

Adrian Enache: „Titulatura de bunic mă onorează”

Artistul recunoaște că îl onorează titulatura de bunic, însă el rămâne la fel ca înainte. Totodată, Adrian Enache a precizat că își dorește ca nepoțica sa, Maria,  să îl strige pe nume și să nu-i spună „bunic”, mai ales că el este o fire foarte energică și nu stă locului deloc. 

„Eu sunt tot la fel, cum mă știți. Titulatura de bunic mă onorează, dar nu mă schimbă, mai ales că eu am fost fascinat, de-a lungul vieții mele, de bunicii tineri, adică nu înțelegeam fenomenul. Mă uitam la colega și prietena mea, Simona Florescu Dichiseanu și nu îmi venea să cred că ea este bunică, mai ales că arăta ca o liceană. După m-am uitat în lumea fotbalului, m-am întâlnit cu Răzvan Lucescu și mă miram cum de este el bunic, când el avea o față de copil. Iată că acum mi-a venit și mie rândul și toată lumea se întreabă cum de sunt eu bunic. Uite pur și simplu, eu sunt bunicul rock&roll. Eu vreau ca nepoțica mea să îmi spună Adi. Când o să mă vadă că sar pe mese și prin copaci, că merg la antrenamente, nu o să poată să-mi zică bunic.”, a mai spus artistul. 

Urmărește interviul integral mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel