Cum arată mama Andreei Raicu, la 83 de ani. "Zici că are 35". Trucurile de frumusețe pe care i le-a predat vedetei

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Raicu a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu mama sa și despre sentimentele profunde pe care i le poartă acesteia. 

Andreea Raicu și-a sărbătorit recent mama, care a împlinit vârsta de 83 de ani. Chiar dacă în buletin, cifra pare destul de înaintată, vedeta spune că nu i-ar da celei care i-a oferit viață mai mult de 35 de ani. Cele două au o relație extrem de apropiată, iar vedeta și-a exprimat cu fiecare ocazie dragostea infinită pe care i-o poartă. Mai mult, aceasta pare că îi moștenește foarte mult frumusețea mamei sale, care a învățat-o și cei mai importanți pași ce țin de rutina de îngrijire a tenului, după cum declara chiar ea recent.

„Ea mi-a spus mereu cât e de important să ai grijă de pielea ta și, în primul rând, să nu dormi niciodată nedemachiată, indiferent de cât de obosită ești. Mi-a mai arătat tehnici de masaj facial, dar m-a învățat și primii pași esențiali în ritualul de frumusețe.”, spunea Andreea Raicu recent pe Instagram. 

Andreea Raicu, apariție incendiară. Vedeta a renunțat complet la sutien / FOTO

 

„Anul acesta i-am făcut și o surpriză”

Invitată în cadrul unei emisiuni, Andreea Raicu a vorbit despre relația apropiată pe care a avut-o întotdeauna cu mama sa. Chiar dacă anul acesta a împlinit vârsta de 83 de ani, aceasta a așteptat cu același entuziasm să vină ziua cea mae și să petreacă alături de cei dragi.

„E fericită, îi place ziua de naștere și ne bucurăm. În ziua respectivă mergem la masă, iar la finalul săptămânii facem din nou o masă. Anul acesta i-am făcut și o surpriză și o să mergem în Elveția, la una dintre prietenele mele cele mai bune. I-am tot promis de ceva timp. Ziua de naștere durează de obicei o săptămână la noi.”, a spus Andreea Raicu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Andreea Raicu și-a amintit și de perioada copilăriei și de momentele rare pe care le petrecea pe vremea aia alături de mama sa. 

„Mama a fost însoțitoare de bord, iar în prima zi a anului școlar nu prea era acasă, în general mă ducea bunica. Mama era întotdeauna la finalul școlii. Îmi aduc aminte că dimineața mă trezea, iar dimineața îmi vorbea mereu în limba engleză. Nu-mi plăcea deloc. Tot dimineața îmi dădea să beau lapte și uram asta. Ca să scap de lapte, mă duceam să spăl cana și vărsam laptele, ea a aflat asta recent. Nici acum nu beau lapte, doar vegetal.”, a completat vedeta. 

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România

 

Cele două au o relație extrem de apropiată

„Întotdeauna a încercat să fie lângă mine și să-mi dea cele mai bune sfaturi. Mereu îi povesteam tot. M-a încurajat să fiu foarte deschisă și să fie cea mai bună prietenă, cum a rămas și astăzi. Ea era foarte mult plecată și a încercat să se apropie de mine așa. Mentalitatea ei a fost foarte deschisă. Ca să-mi cunoască prietenii, făcea petreceri tot timpul, ca să-i cunoască și ea. Am o relație foarte frumoasă cu ea și mă simt extrem de recunoscătoare și privilegiată. O prețuiesc foarte tare.”, a mai spus vedeta.

În final, Andreea Raicu și-a exprimat și temerea cu privire la faptul că va veni ziua în care nu-și va mai putea suna mama. 

„Am primit foarte multe lucruri și o iubesc foarte tare, îi spun tot timpul și sper să fie cât mai mulți ani lângă mine. De fiecare dată când închid telefonul cu ea întotdeauna am grijă să-i spun cât de mult o iubesc și să am răbdare, sunt foarte norocoasă că o am și să o ascult. Uneori se întâmplă să-mi povestească multe lucruri și poate n-am timp, dar îmi găsesc mereu energia să îi ofer spațiul ei.”, a mai spus Andreea Raicu. 

Motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de iubit, chiar în seara de Crăciun: „Mi se pare o lipsă de respect” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel