Andreea Raicu, apariție incendiară. Vedeta a renunțat complet la sutien / FOTO

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Raicu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Raicu, Instagram

Andreea Raicu a scăpat complet de inhibiții și s-a afișat pe rețelele de socializare așa cum fanii nu au mai văzut-o până acum. 

Andreea Raicu a făcut furori recent, pe rețelele de socializare, când a renunțat complet la orice inhibiție. Vedeta, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, și-a obișnuit fanii, de-a lungul timpului, cu aparițiile cât mai elegante, discrete și cu sfaturi utile din toate locurile noi vizitate de ea sau cu sfaturi din rutina de îngrijire. Surprinderea internauților a fost însă extrem de mare, când fosta prezentatoare TV a ales să se pozeze la bustul gol. Chiar dacă imaginea a strâns extrem de multe reacții pozitive, dar și complimente cu privire la fizicul și formele sale de invidiat, în realitate, scopul era cu totul altul. Andreea Raicu se pregătește să dea startul unui curs despre feminitate, în care să le învețe pe doamne și domnișoare cum să se autodescoepere mai bine și mai profund. 

„Tu știi care este superputerea ta? Hai să îți spun eu: EȘTI UNICĂ! Doar tu poți fi TU! Asta este perspectiva din care ar trebui să începi să te vezi – ca o ființă unică, cu o combinație de abilități și caracteristici nemaîntâlnite la nimeni pe pământ!!! Îți dai seama cât de specială ești?
 
Sigur că ai auzit și văzut peste tot îndemnul ăsta cu „Fii tu!”, dar oare știi ce înseamnă asta cu adevărat? Înseamnă mai întâi să începi să țti dai atenție, să te cunoști, cu toate dorințele și nevoile tale adevărate, și să îți crești toate acele calități care sunt deja în tine, dar pe care, din varii motive, nu le-ai băgat în seamă prea mult.”, a scris Andreea Raicu, pe Instagram, în dreptul fotografiei incendiare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

 

Ce alimente nu consumă Andreea Raicu

Andreea Raicu se menține în aceeași formă fizică de invidiat de ani de zile. Vedeta are însă foarte mare grijă la dieta pe care o urmează zilnic, din care a ales să scoată definitiv câteva alimente nepotrivite.

„Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport. În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez…”, a povestit vedeta în cadrul interviu, potrivit spynews.

Motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de iubit, chiar în seara de Crăciun: „Mi se pare o lipsă de respect” / VIDEO

Ce sfaturi are Andreea Raicu pentru cei care vor să slăbească

„Chiar dacă este greu de crezut, aveți voie să mâncați orice, atât timp cât respectați o regulă importantă: NU combinați grupele de alimente, în aceeași zi.

Alimentele sunt împărțite în patru grupe de bază, în funcție de substanțele nutritive pe care le furnizează organismului. Astfel, aveți patru tipuri de zile de dietă din punct de vedere al combinării alimentelor, care se repetă pe parcursul celor trei luni

– Zilele sunt denumite astfel (proteine, amidonuri, carbohidrați și fructe) nu pentru că o zi întreagă trebuie să mâncați doar acele alimente, ci datorită principalului ingredient din cadrul meselor

– Un alt aspect important al acestui regim este și faptul că în trei din cele 90 de zile, și anume în zilele 29, 58 și 87, după ziua de fructe, trebuie să se consume doar apă. În caz că vi se face foame și credeți că nu o să va abțineți de la ronțăit, puteți să va preparați o supă ușoară de legume sau să beți suc de fructe sau de legume proaspete.

Nu vă înfometați, ci mâncați patru până la cinci mese pe zi.”, scria Andreea Raicu, pe blogul său personal. 

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel