Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România

Data publicării:

A debutat ca model, iar apoi a devenit una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. În prezent, este recunoscută drept un antreprenor de succes, speaker motivațional și un adevărăt model pentru urmăritorii din mediul online.  Cine este oare fetița din imagine?

Fetița din imagine s-a născut la data de 18 iulie 1977 în București. La vârsta de 18 ani a participat la concursul Elite Model Look, unde a fost desemnată câștigătoare, iar mai apoi a ajuns în finala de la Seoul, din Coreea, unde a obținut premiul Best Elegance. Pe lângă cariera spectaculoasă de model, aceasta și-a construit și o carieră în televiziune. Vedeta a început la ProTV unde a prezentat emisiunile ’’Ora 7, Bună Dimineata!" și ’’ProFashion", iar apoi a devenit prezentatoarea unora dintre cele mai cunoscute reality show-uri din țara noastră ‘’ Big Brother’’ și ‘’Megastar’’.


Deși a fost activă în televiziunea din România timp de 20 de ani, în prezent, vedeta are o carieră demnă de invidiat departe de lumina reflectoarelor, iar cea mai mare parte a timpului o dedică proiectelor dezvoltate în cadrul propriului business prin intermediul căruia promovează ideea unui stil de viață sănătos. Fetița din imagine este acum o vedetă cu o vizibilitate impresionantă pe rețelele de socializare, a susținut numeroase discursuri TEDx și predă cursuri de Mindfulness. A urmat cursuri în urma cărora s-a specializat ca facilitator de meditații și mindfulness și a devenit Holistic Counselor și Coach certificat.


În ceea ce privește viața sentimentală, relațiile vedetei au reprezentat mereu un subiect controversat. De-a lungul timpului, aceasta a avut relații cu bărbați din showbizul românesc, precum Tudor Chirilă, Cristi Chivu și Horia Tecău.


Dacă nu ați recunoscut-o încă, vă spunem noi. Este vorba de Andreea Raicu. 


Ce spune vedeta despre copilăria sa


‘’Sunt un om norocos. M-am născut într-o familie minunată, am crescut înconjurată de oameni care m-au iubit și m-au învățat să iubesc și să trăiesc frumos. Am fost un copil dorit și așteptat, părinții s-au bucurat enorm de fiecare moment alături de mine și odată cu ei, întreaga familie. M-au făcut foarte târziu pentru că nu puteau avea copii și după foarte multe tratamente m-am născut eu’’, a dezvăluit Andreea Raicu într-un articol publicat pe AndreeaRaicu.ro. 

Andreea Raicu, MOTIVUL pentru care relațiile ei au eșuat: Am încercat întotdeauna să salvez bărbații din viața mea


A avut o copilărie plină de amintiri extraordinare, fiind răsfățata din sânul familiei, în special de către bunica și mătușile sale.
’’Mama, fiind stewardesă, era destul de mult plecată, iar bunica și mătușile mă luau cu ele peste tot: mă duceau în parc, la mare, la munte. În fiecare an mergeam măcar o lună la casa de vacanță a uneia dintre mătuși, undeva la țară, într-un loc idilic unde mă simțeam ca într-o poveste. La noi acasă petreceam Sărbătorile, am niște amintiri extraordinare din acea vreme. Se strângea toată familia, eram foarte uniți și îmi dau seama că fiecare dintre oamenii dragi care m-au înconjurat în copilarie a lăsat asupra mea o amprentă importantă’’, a precizat Andreea Raicu

Andreea Raicu a renunțat la filtre și trucuri pe rețelele de socializare: „Mă simțeam foarte urâtă. Fără machiaj te simți ca într-o pușcărie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel