Motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de iubit, chiar în seara de Crăciun: „Mi se pare o lipsă de respect” / VIDEO

Data publicării:
Andreea Raicu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, foto Instagram

Andreea Raicu a povestit cum, în urmă cu mai mulți ani, s-a despărțit de iubitul ei, chiar în seara de Crăciun. 

Andreea Raicu a fost mereu discretă în privința relațiilor sale amoroase. În timp ce câteva dintre poveștile de dragoste ale artistei au ajuns pe prima pagină a tabloidelor, altele au „murit” în fașă. Recent, vedeta a povestit cum s-a despărțit de un fost iubit chiar în seara de Crăciun, din cauză că acesta petrecea prea mult timp jucându-se... pe calculator. 


„În momentul în care ies cu un bărbat sau cu oricine altcineva mă deranjează să stea încontinuu pe telefon. Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc „World of Warcraft” și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni, era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. „De ce acum?” și spune: „La 12:00 am un raid”. Ne-am despărțit în noaptea aia. Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar când ne întâlnim cu toată lumea și din alte țări și luptăm… Mi se părea că la 20 si ceva de ani încă să ne mai luptăm…mai bine ne bucurăm de viață.”, a povestit vedeta, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D. 

 

@video.clipuri1 #andreearaicu #teoshow #kanaldromania #fy #videoclipuri1 #bucuresti #2022 ♬ original sound - videoclipuri1

Motivul pentru care nu s-a căsătorit

Andreea Raicu a fost invitată, de curând, în podcastul "Lucruri Simple", a lui Horia Brenciu, în care a dezbătut unul dintre subiectele care a stat pe buzele tuturor, pentru mult timp, și anume, de ce vedeta nu are o relație stabilă.

"Am fost de curând la o emisiune și mi-a zis: "Cum te descurci cu relațiile, pentru că ai avut numai relații eșuate". Nu, faptul că eu nu sunt măritată în acest moment, înseamnă că am avut doar relații eșuate? Nu, am avut niște relații care m-au învățat niște lucruri excepționale și care m-au învățat să mă înțeleg, să mă vindec de toate rănile mele, pentru că nu poți să te vindeci citind cărți, acum să fim serioși, le citim, le înțelegem la nivel cognitiv și le asimilăm doar în experiențe.", a dezvăluit vedeta, în cadrul podcastului.

Ce părere are Andreea Raicu despre greșeli

Andreea Raicu și-a exprimat și opinia despre oamenii care refuză să facă greșeli, din dorința de a întruchipa perfecțiunea.

"Dacă tu stai așa, și nu vrei să greșești, tu nu o să știi nici cât poți, nici ceea ce-i bine pentru tine, nici ce ai nevoie să faci. Stai așa.. și te uiți la oamenii din jur care greșesc și zici "Ia uite-i și pe ăștia ce proști sunt," dar, cel puțin, ăia evoluează și au curaj să facă ceva.", a continuat aceasta.

"Am învățat că am voie să greșesc și e ok"

"În terapie am descoperit un lucru foarte important de care nu eram conștientă, dar lucrând foarte mult am înțeles asta, că în mine erau două energii: era acel copil, imatur emoțional și înfricoșat, să se arate așa cum este și partea asta: eu pot, eu sunt o femeie puternică, o femeie independentă, nu am nevoie de nimic de la nimeni și am capacitatea să fac absolut orice. Și era o discrepanță foarte mare între persoana pe care eu am creat-o și pe care o afișam public și partea cealaltă, fetița care își dorea să se conecteze cu oamenii, care era de fapt, nefericită că este singură, dar îi era mult prea frică. Eu nu mi-am dat seama de imaginea pe care mi-am creat-o în fața lumii. Am învățat că am voie să greșesc și e ok. Este o eliberare acest lucru.", a mai spus Andreea Raicu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel