Cum a visat-o fiica regretatei Cornelia Catanga pe mama ei, chiar înainte de parastas. Aurel Pădureanu: ”Era îmbrăcată foarte frumos și s-a așezat la o masă. Și fata mea a întrebat-o...”

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu a povestit cum a visat-o fiica lui pe regretata artistă, Cornelia Catanga. 

Aurel Pădureanu spune că fata lui, Nicoleta, a visat-o pe regretata lui soție, care, povestește el, aștepta mâncare la o masă. Totul s-a întâmplat chiar înainte de parastasul de Buna Vestire.

Fiica regretatei Cornelia Catanga a visat-o pe mama ei, chiar înainte de parastas

Aurel Pădureanu a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că a împărțit de pomană: icre, somon afumat, fasole, crap cu mămăliguță și ciorbă de crap. Acesta a împărțit pachete la biserică, dar și în piață. 

'M-am dus cu pachete și cu o colivă la biserică. Dar, am mai împărțit și prin piață, nu doar la biserică. Și m-am bucurat foarte mult că oamenii au mâncat cu poftă', a declarat pentru viva.ro, Aurel Pădureanu.

Artistul a recunoscut că a plâns foarte rău, după ce fiica sa i-a povestit că a visat-o pe mama ei. 

'Nicoleta, fata mea mai mare mi-a zis că a visat-o pe Cornelia înainte de sărbătoarea Buna Vestire, când am împărțit pomană pentru ea. Și, Cornelia era îmbrăcată foarte frumos și s-a așezat la o masă. Și fata mea a întrebat-o: 'Ce faci, aici?' Și Cornelia a spus: 'Păi, aștept și eu'. Nicoleta nu a vrut să-mi spună inițial, de acest vis, pentru că atâta am plâns!', a mai declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga, semne bizare dincolo de moarte. Aurel Pădureanu, în stare de șoc

Aurel Pădureanu: „ Am cumpărat somon afumat, icre și fasole”

Aurel Pădureanu a dezvăluit că peștele era mâncarea preferată a regretatei sale soții. Artistul a cumpărat 12 kilograme de pește pe care l-a dat la cineva să-l prepare. 

'Corneliei îi plăcea foarte mult peștele. Așa că, la biserică, am împărțit câteva pachete cu icre și pește. Pentru că de Buna Vestire s-a mâncat pește. Am cumpărat somon afumat, icre și fasole. Am luat pentru acestea chifle calde. Am mai împărțit la piață, pește cu usturoi și cu mămăliguță caldă, cum îi plăcea Corneliei. Dar mai întâi, am dat de pomană ciorbă de pește. Pentru că am cumpărat un crap mare de 12 kilograme și am dat cuiva să facă preparatele. Și a venit ginerele meu și a aranjat masa frumos, pentru toată lumea', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

 Văduvul artistei recunoaște că îi duce dorul soției sale și nu-i vine să creadă că au trecut doi ani de când aceasta s-a stins din viață. 

‘Ce să mai zic? Mie luna martie îmi aduce multă tristețe. Este foarte greu. Când mă gândesc că ea trebuia să împlinească 65 de ani, fiind născută pe 9 martie în 1958. Dar în acte a fost trecută pe 15 martie. Poți să îți imaginezi ce este în sufletul meu? Mai ales că pe data de 26 martie, ea împlinește 2 ani de când a murit’, a declarat, pentru viva.ro, Aurel Pădureanu, văduvul Corneliei Catanga, cu puțin înainte de parastas.

Citește și: Cornelia Catanga, semne de dincolo de moarte. Cum a apărut regretata artistă în visul soțului său, în ziua în care acesta a împlinit 72 de ani: "Eram cu ea"

Aurel Pădureanu, motivul pentru care nu-i va chema la pomană pe colegii de breaslă ai Corneliei Catanga. Artistul este devastat de durere

Elena Cârstea, noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce a suferit un atac cerebral, urmat de mai multe pneumonii: "Dacă eram în România, acum nu mai existam"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel