Cornelia Catanga, semne bizare dincolo de moarte. Aurel Pădureanu, în stare de șoc

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu a povestit ce semne a primit de la Cornelia Catanga, la un an de la moartea artistei. 

Cântăreaţă de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu.  Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19, iar înmormântarea s-a desfășurat conform protocolului COVID. 

Soțul regretatei artiste este în continuare devastat de durere și nu poate să treacă peste marea pierdere. 

Aurel Pădureanu, semne bizare de la Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu a mărturisit că o vecină de-a sa și de a regretatei Cornelia Catanga a visat-o pe cântăreață chiar în ziua în care fiul artistei își sărbătorea ziua de naștere. În vis, regretata artistă îi transmitea femeii să-l sune pe fiul ei și să-i transmită că a văzut-o. 

”A visat-o pe Cornelia când a împlininit Alexandru vârsta de 29 de ani. Zicea ”Sună-l pe Alexandru” A visat-o că era îmbrăcată foarte frumos și pregătea o masă festivă. Mi-a zis sun că am început să plâng și am rămas surprinsă”, a spus Aurel Pădureanu într-o emisiune TV. 

Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere după ce și-a dezgropat soția

După moartea Corneliei Catangă, Aurel Pădureanu se confruntă cu numeroase probleme. Cum prețurile au explodat în ultima perioadă, facturile artistului s-au dublat. Mai exact, soțul regretatei Cornelia Catanga are de plătit suma de 8.000 de lei, iar cântărețul a mărturisit că se descurcă cu greu.

''Dacă nu aveam un sistem nervos echilibrat, o luam razna. Eu nu știu ce se întâmplă la ora actuală, a scăpat totul de sub control. Eu stau cu chirie și să-mi vină 8.000 lei. Stau la un aparatament cu trei camere, în iarnă am dat drumul la un calorifer, două, am înțeles, am plătit și 300 de lei, și 1.000 de lei, dar nu 8.000 de lei.

Este incredibil... Nu am restanțe, ultima dată când am plătit mi s-a spus că nu mai am nimic. Cum să plătesc? Este prima dată. Eu sunt plecat, nu sunt în București și mi-a spus propietarul. De unde să am? De unde să plătesc?

Unde să mă duc să iau o asemenea sumă de bani? Mă descurc foarte greu. După ce a murit Cornelia, nu a mai rămas nimeni. La ora actuală nu mai funcționează nicio instituție cum trebuie.'', a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate la Antena Stars.

Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere după ce și-a dezgropat soția

Cântăreaţă de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. 

Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19, iar înmormântarea s-a desfășurat conform protocolului COVID. Acum, Aurel Pădureanu a decis să o dezhumeze pe soția sa pentru a-i face un al mormânt mai frumos.

"Cornelia a lăsat cu gură de moarte să aibă criptă. Am fost la Sanepid, am obținut aprobarea lor pentru deshumare, așa cum se face. Eu m-am ocupat sa îi fac un mormânt frumos. În urmă cu două săptămâni am realizat  acest lucru. I-am făcut și pomenirea de un an totodată. Acum are un loc frumos, așa cum trebuie și cum merita si ea, că a fost o mare artistă", a declarat Aurel Pădureanu, pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel