Cornelia Catanga, semne de dincolo de moarte. Cum a apărut regretata artistă în visul soțului său, în ziua în care acesta a împlinit 72 de ani: "Eram cu ea"

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu a dezvăluit cum i-a apărut Cornelia Catanga în vis, chiar în ziua în care a împlinit 72 de ani. 

Aurel Pădureanu trece prin momente dureroase, la un an de la moartea soției sale, Cornelia Catanga. Cântăreaţă de muzică lăutărească a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19.

Aurel Pădureanu și-a sărbătorit ziua de naștere pe 7 august. Artistul a împlinit 72 de ani, însă durerea provocată de pierderea soției sale nu l-a lăsat să se bucure de această zi specială.

Artistul a declarat că a stat alături de copiii săi și, și-a amintit cum erau zilele de naștere când soția sa era în viață. 

Aurel Pădureanu: „ A fost cea mai tristă sărbătoare din atâția ani de zile„

"În familie am petrecut, cu copiii mei. Nu am făcut nimic, nu îmi arde. A fost cea mai tristă sărbătoare din atâția ani de zile. Eram obișnuit cu Cornelia, îmi făcea numai surprize. Ea îmi făcea zilele. În urmă cu doi ani mi-a făcut la restaurant, ca în fiecare an. Îmi lua tort și mă ducea la restaurant. Nu știam unde mă duce, îmi făcea surprize. Acum au venit copiii, am stat cu ei de vorbă.", a declarat Aurel Pădureanu, pentru ego.ro

Cum a visat-o Aurel Pădureanu pe Cornelia Catanga, de ziua lui?

 "Aseară am visat-o pe Cornelia. M-am rugat la Dumnezeu și am visat-o. Eram cu ea și era veselă. Nu pot să îmi aduc aminte exact despre ce vorbeam. Visez mai rar.", a mai spus Aurel Pădureanu, pentru aceeași sursă.

Aurel Pădureanu, trădat de toți apropiații, după moartea Corneliei Catanga

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare și este foarte dezamăgit de toți cei care l-au dat uitării în cele mai grele momente.

Aurel Pădureanu: ”Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”

„Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe Absolut nimeni. Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști. Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru CANCAN.RO.

„Când ești la pământ nu te bagă nimeni în seamă”

Aurel Pădureanu a declarat că este foarte dezamăgiți de toți cei pe care îi considera prieteni și care nu s-au interesat absolut deloc de situația sa, după ce Cornelia Catanga și-a dat ultima suflare.

 „În momentul în care ai bani, toți sunt prietenii tăi. Atunci când cazi și ai probleme de ordin financiar sau de sănătate, nu te mai bagă nimeni în seamă. Nici cei din familie, dar nu dau nume acum. Poate copiii doar că sunt mai aproape. În rest, nimeni. Ai văzut că și în frăție sunt dușmani la ora actuală. Sunt bine acum cu banii, nu mai am probleme. Mai bine zic așa, nu mai zice nimeni nimic. Copiii m-au ajutat, am fost apropiat de copiii mei și înainte, i-am educat frumos”, a mai declarat artistul.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel