Elena Cârstea, noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce a suferit un atac cerebral, urmat de mai multe pneumonii: "Dacă eram în România, acum nu mai existam"

Data publicării:
Elena Cârstea, foto Facebook
Descriere foto: Elena Cârstea, foto Facebook

Elena Cârstea a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce a suferit un atac cerebral.

Elena Cârstea a fost la un pas de moarte, cu puțin timp înainte de a împlini 61 de ani, după ce a suferit un AVC,  urmat de mai multe pneumonii. Din fericire, artista și-a revenit, după ce a petrecut mai bine de două săptămâni în spital. 

Cum se simte Elena Cârstea după AVC

Îndrăgita artistă a mărturisit că se simte mai bine, continuă tratamentul recomandat de către medici și face multă mișcare. Totodată, Elena Cârstea a precizat faptul că s-a lăsat de fumat și încearcă să aibă o alimentație ușoară. 

„Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet. La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede. Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort. Mănânc foarte ușor, mai mult salate…Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia, am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira', a dezvăluit Elena Cârstea pentru cancan.ro.

Elena Cârstea: „Dacă eram în România, acum nu mai existam”

Elena Cârstea, care s-a mutat de ani buni în America, susține că, dacă era în România, nu ar fi avut prea multe șanse de supraviețuire. Artista a povestit că merge în baston și face în continuarea terapie.

„Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam. Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii… Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe. AVC-ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge. Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez… Toată toata luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin', a adăugat Elena Cârstea pentru sursa citată.

Elena Cârstea: „Am știut că ceva nu e în regulă'

. Elena Cârstea a povestit, într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu de la Prima TV, ce probleme de sanatate grave au apărut înainte de aniversarea a 60 de ani. Ea a stat două săptămâni cu perfuzii, la Urgență.

‘Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă. Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate. Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral.' a spus Elena Cârstea la show-ul VIP a lui Cristi Brancu.

„Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers. Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie. Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții – am fost toată vânăt.„, a mărturisit Elena Cârstea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel