Cum a slăbit Adina Halas după naștere: „Am luat 32 de kilograme”. În doar 10 luni a obținut măsurile ideale / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Adina Halas a fost invitată în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

În urmă cu aproximativ 12 ani, Adina Halas devenea mămică pentru prima dată. Îndrăgita vedetă cunoștea la vremea aceea ce înseamnă simțul matern, acest sentiment unic, care îți schimbă, fără doar și poate, viața. Totuși, nașterea a venit și cu o transformare destul de mare pentru ea, întrucât aceasta ne spune că a acumulat nici mai mult, nici mai puțin, de 32 de kilograme. Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News, Adina Halas ne-a dezvăluit cum a reușit să slăbească după sarcină, dar și cum a gestionat întreaga situație, pentru a nu cădea în „plasa” depresiei postnatale.

„Eu am ajuns să învăț atât de multe lucruri despre nutriție pentru că am fost nevoită, am luat în sarcină 32 de kilograme. Nu faceți ca mine, cea mai mare greșeală, pentru că am avut relaxarea fetei care nu avea niciodată probleme cu kilogramele, eram mereu în grafic, nu mi-am făcut probleme. Și tot am acumulat, am acumulat și am zis că da, ce să vezi. Culmea e că nici nu-mi făceam poftele, mâncam sănătos, dar foarte mult. Am avut un stil de viață și o dietă bine pusă la punct, dar cantitățile erau enorme.”, a declarat Adina Halas, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

După naștere, a rămas cu 19 kilograme

Imediat ce a terminat de alăptat bebelușul, vedeta ne spune că a luat atitudine și și-a schimbat complet stilul de viață. Chiar dacă și până atunci se baza pe o alimentație extrem de sănătoasă, Adina a început să facă regulat sport, obicei pe care l-a menținut până în ziua de astăzi.

„Așa m-am trezit cu multe kilograme în plus, la 2-3 săptămâni de după naștere aveam încă 19 kilograme, ceea ce era mult și mi-am sunat prietenii din domeniu, până atunci nu aveam nicio apăsare. Mi-au zis să mă pun pe slăbit, dar nu înainte de a termina alăptatul. Zis și făcut! Am terminat alăptatul, după care am intrat în sala de sport și am început să slăbesc. Cristian Mărgărit m-a ajutat, el m-a făcut să înțeleg ce făceam greșit, ce înseamnă un jurnal de nutriție și multe altele. Și așa a început să-mi placă foarte mult.”, ne-a mai declarat vedeta.

Citește și: Adina Halas, trucuri pentru o vacanță reușită: „Așa vei câștiga mai mult timp”. Cele mai uimitoare destinații pe care le-a văzut până acum/ EXCLUSIV

A reușit să slăbească în doar 10 luni

Așadar, în doar 10 luni de după ce a născut, Adina Halas a reușit să arate la fel de bine ca înainte să rămână gravidă, ne povestește ea.

„10 luni mi-a luat să slăbesc. Aveam o formă fizică mai bună, în momentul în care am slăbit. Eu am slăbit cu ajutorul antrenamentelor cu greutăți, am făcut și cardio, dar am făcut ceva ce până atunci nu făcusem atât de serios, cel cu greutăți, iar asta m-a ajutat foarte mult. Slăbeam, pielea se așeza frumos, mă plăceam mai mult după sarcină.

Eu am fost mega relaxată în primele luni, copilul era cuminte și atunci nu am fost stresată, nu am avut depresia de după sarcină. Singurul lucru pe care l-aș spune femeilor care trec prin asta este să meargă la un specialist. Eu nu am avut deloc această problemă, am fost relaxată, nu m-a stresat faptul că aveam kilograme în plus, eram sigură că se vor duce.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Adina Halas, secretul siluetei de vis: „Nu mă simt restricționată”. Lista alimentelor la care a renunțat complet / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel