Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Adina Halas este invitata săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. Cu o carieră impresionantă în televiziune, care se întinde deja pe o perioadă de peste 20 de ani, influencer, dar și vlogger de călătorie, Adina Halas vine în platoul nostru cu foarte multe povești din viața personală și din cea de familie.

 

Pe lângă toate aceste lucruri, ea mai deține și „rețeta” siluetei perfecte, pe care ne-o va dezvălui și nouă. Are măsurile ideale la cei 43 de ani pe care i-a împlinit, iar în călătorii nu uită să deguste din cele mai bune preparate. Așadar, Adina vine cu cele mai bune sfaturi pentru femeile care își doresc să se răsfețe în vacanțe cu fel de fel de preparate locale, dar care, în aceeași măsură, nu vor să ajungă să cântărească mai mult, decât în momentul în care o făceau acasă.

„Atunci când ai un stil de viață sănătos, îți permiți aceste derapaje controlate. Este sănătos să nu te frustrezi atunci când ai anumite pofte și să ți le notezi acolo. Nu mănânc seara, nu le mănânc pe toate odată, chiar am mâncat tot ceea ce mi-am dorit, dar am aplicat câteva trucuri importante.”, spune Adina Halas în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, acolo unde ne va și dezvălui toate aceste trucuri.


Și-a descoperit pasiunea pentru nutriție și pentru un stil de viață cât mai sănătos în sarcină, atunci când s-a îngrășat 32 de kilograme. Cei mai buni prieteni din domeniu i-au fost sprijin atunci, printre care și Carmen Brumă, cele două fiind legate de o strânsă de relație de prietenie de aproximativ 26 de ani. Despre cum a reușit să slăbească kilogramele acumulate pe timpul sarcinii, dar și despre cum a început prietenia dintre ea și Carmen Brumă ne va povesti chiar Adina Halas, la Oracolul Vedetelor. Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm vineri, ora 19:00. 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 22 septembrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                       

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                      

Site: https://www.spectacola.ro/                       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola     



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel