Cum a scăpat Elena Gheorghe de anxietate și atacuri de panică: „Cea mai ușoară metodă de a te pune pe picioare. E gratis”

Elena Gheorghe a dezvăluit care este metoda ingenioasă prin care a reușit să scape de anxietate și de atacurile de panică. 

Elena Gheorghe este o femeie extrem de complexă. Artist de succes, mamă, soție, fiică, soră. Toate aceste roluri pot crea o presiune fantastică asupra unui om. Unde mai pui că viața se întâmplă și că pot apărea tot felul de situații și necazuril, cărora trebuie să le faci față. Statutul de vedetă nu te scapă de stările de anxietate, de frici, sau de atacurile de panică, după cum povestește și Elena Gheorghe, care a trecut prin momente cumplite, mai ales în timpul pandemiei. Artista a găsit însă o merodă ingenioasă de a face față stărilor cu care se confrunta. Pe lângă vizita la medic, vedeta a urmat și „Jocul Magic”, despre care spune că i-a schimbat viața complet. 


„Le-am experimentat pe toate de-a lungul vieții. Și anxietate, și frici, și atacuri de panică, și toate cele. În prima fază, m-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare, dar cu timpul, citind, vorbind cu oameni înțelepți, mi-am dat seama că totul se rezumă la credință și recunostință, pentru că de aici vine echilibrul fiecăruia dintre noi. Tuturor celor ce se confruntă cu orice problemă de sănătate, asta după ce au consultat un medic, căci este neapărat nevoie să-și cunoască problema, le recomand cu drag să parcurgă Jocul Magic. Este cea mai ușoară metodă de a te pune pe picioare și e și gratis. Este un program de 28 de zile ce te învață să gândești altfel, te ajută să găsești calea cea bună în orice situație în care te afli, bazându-se doar pe recunoștință. Îl găsiți la mine pe Instagram”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.

Elena Gheorghe, ținta glumelor în adolescență: „Am fost plinuță”. Ce poreclă i-au dat colegii


Cum și-a schimbat viața în 28 de zile, cu ajutorul Jocului Magic

Vedeta a povestit, în urmă cu ceva timp, că Jocul Magic a ajutat-o în câteva momente cheie din viața ei. 

„Etapa asta a pandemiei a fost greu de suportat din multe puncte de vedere, dar salvarea mea a fost că mi-am amintit de ”jocul magic”, un fel de program de recunoștință, de 28 de zile, pe care mi l-a dat prietena mea Rodica din Anglia, în 2018.

Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului, și nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam.

Atunci am început acest joc care te învață să ierți, să fii recunoscător pentru toate lucrurile bune, să fii înțelegător chiar și cu oamenii care ți-au greșit mult, să îți canalizezi energia doar pe aspectele pozitive ale vieții și să dăruiești bunătate”, a povestit îndrăgita artistă pentru WowBiz.

Elena Gheorghe, DIETA cu care se menține la 50 de kilograme. Alimentul la care nu poate renunța: „Nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă”

Regulile jocului magic

”În fiecare zi simțeam că mă reechilibrez, am început să fac mișcare, mi-am schimbat alimentația și pur și simplu aveam o stare excelentă din toate punctele de vedere, psihic, fizic și emoțional. Jocul se regăsește în cartea ”The magic”, iar autoarea, Rhonda Byrne, a scris și celebra carte ”The secret”. Concluzia pe care am tras-o eu este că majoritatea afecțiunilor pornesc de la un conflict, de la o neîmplinire sau din pricina unei nemulțumiri profunde. Am salvat jocul pe Instagram, la repere, și am primit sute de mesaje de la persoane care au urmat programul și și-au schimbat viețile complet, în bine, după ce au fost în pragul divorțului sau în alte situații în care simțeau o presiune toxică. Până și sora mea l-a făcut, iar ea nu credea deloc în el, inițial”, a mai spus Elena.

Mai mult, artista vrea să ajute și alți oameni să devină o variantă mai bună a lor și să-și facă viețile mai frumoase, astfel că a pregătit un proiect pe care-l va lansa în curând.

”Acum am un proiect care se numește ”Învățăm fericirea” în cadrul căruia arăt exact ce înseamnă ”jocul magic” pentru oamenii care nu au timp să citească tot ce am salvat eu la repere, pe Instagram. Este mult mai ușor să vezi exact cum se derulează. Proiectul este gata, dar îl voi prezenta la toamnă”, a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 18 iul 2022, 10:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience