Cum a început povestea de dragoste dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu: „Nu mă gândeam că se uită el la o studentă”

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Davidescu a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent cu Aurelian Temișan.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 28 de ani și pare că flacăra iubirii este, în continuare, vie. Când vine însă vorba despre „rețeta” căsniciei lor de succes, celebra actriță spune că aceștia au încercat, de-a lungul timpului, să copieze anumite repere din domeniu, care au  extrem de mulți ani de căsătorie în spate.

„Nu pot să le dau eu oamenilor o rețetă, nu suntem cel mai longeviv cuplu. Eu i-am urmărit pe Lucica Moraru și Marin Moraru, un cuplu absolut minunat. Eu i-am urmărit pe Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, un cuplu mega longeviv. Eu, luând exemplele lor, care sunt trecuți de 50 de ani, și văzând armonia lor în familie și cum se sprijină, se înțeleg, se ceartă, se acceptă, atunci am zis că întotdeauna trebuie să lași de la tine, trebuie să-l înțelegi pe cel de lângă tine ca și cum te-ai înțelege pe tine.”, a declarat Monica Davidescu, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu. 

„Este coșmarul oricărui actor”. Monica Davidescu, momente de panică în timpul unui spectacol: „Spectatorul a crezut că așa este scenariul”

 

Cum s-au întâlnit Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Chiar dacă au trecut extrem de mulți ani de când s-au văzut pentru prima dată, Monica Davidescu își amintește și astăzi cum a arătat momentul în care avea să-și întâlnească viitorul soț. Încă de la prima vedere, a existat o atracție.

„Sunt mulți ani de când m-a cucerit. Ce-mi aduc aminte este că noi ne-am întâlnit la un spectacol. Eu prezenta spectacolul, iar el cânta. Am făcut cunoștință, am zis că el e doar un coleg, deși a fost  atracție, nu mă gândeam că se uită el la o studentă, eu eram anul 1, dar la un moment dat a venit cu un buchet de flori, m-a invitat la un spectacol de-al lui, unde mi-a făcut cunoștință cu părinții lui. Îmi era și jenă, era foarte repede. Dar, după câteva luni am început să fim împreună și am rămas așa.”, a mai spus actrița.

Monica Davidescu, drama care i-a spulberat visul. Actrița pierdut o sarcină: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat”

 

Cum și-a dat seama că este îndrăgostită

Momentul care a făcut-o să conștientizeze faptul că este foarte îndrăgostită a fost atunci când a uitat să coboare din tramvai, atunci când era în drum spre facultate. 

„Mergeam la facultate cu tramvaiul și nu știu cum, am ajuns în alt capăt de oraș. Atunci m-am întrebat „La ce m-am gândit eu oare?”, dar mă gândeam la el. Cât de îndrăgostită sunt, când îți pierzi mințile gândindu-te la cineva, îți dai seama că e ceva mai mult decât ai anticipat.”, a mai spus aceasta.

Chiar dacă nu poate spune despre Aurelian Temișan că este un romantic incurabil, Monica Davidescu apreciază toate gesturile pe care partenerul ei de viață le face pentru ea. 

„Nu-l pot categorisi ca fiind sau nu romantic. Are momente diverse. uneori vine cu flori fără niciun motiv sau e o zi aniversară când nu vine, își găsește alte momente. Nu mi se pare un capăt de țară. Eu îmi doresc în zilele speciale ca cei dragi să-mi fie aproape, atât.”, a dezvăluit Monica Davidescu.

VEZI și: Aurelian Temișan, SECRETUL căsniciei cu Monica Davidescu: "Asta este o parte din reușită și din longevitatea relației" / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel