Cum a descoperit-o Rebeca Rizea pe Mădălina Manole: ”Este piesa ei norocoasă”. Când au observat apropiații asemănările dintre cele două

Data publicării:
Rebeca Rizea/ captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Rebeca Rizea/ captură video Youtube, La Măruță

Mama Rebecăi Rizea, fetița care i-a dat viață Mădălinei Manole, a dezvăluit mai multe informații cu privire la evoluția muzicală a acesteia.

Rebeca Rizea, în vârstă de 8 ani, este fetița fenomen care a lăsat întregul public cu ochii în lacrimi la Românii au talent. Aceasta a interpretat una dintre cele mai apreciate și iubite melodii ale regretatei Mădălina Manole, iar piesa a reușit să se apropie extrem de mult de cea originală. Atât juriul, cât și comunitatea mare de oameni au găsit o mare asemănare între timbrul artistei și cel al fetiței, care seamănă izbitor. Astfel, se pare că Rebeca și-a ales singură să interpreteze această melodie, spune mama sa, care dezvăluie că aceasta este piesa norocoasă a micuței. 

„Doamna educatoare, la finalul grupei mari, a sesizat faptul că fetița mea are ureche muzicală, îmi spunea să o duc la un profesor. Am ajuns apoi la domnul profesor și a început să studieze canto din 2022, l-a cucerit pe loc. Am intensificat pregătirile. Această piesă cu care și-a făcut curaj să participe la emisiune nu a pregătit-o special, este piesa ei norocoasă, o cântă de mult timp, și am mers pe mâna ei, am lăsat-o să cânte tot ce și-a dorit.”, a declarat mama Rebecăi Rizea, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Val de critici după ce Rebeca, fetița care i-a dat viață Mădălinei Manole la Românii au Talent, nu a primit Golden Buzz-ul: „Dovadă clară de frustrare sau de rea intenție”

Cum a descoperit-o pe Mădălina Manole

Mama sa povestește cum i-a arătata micuței mai mulți artiști, iar aceasta și-a oprit imediat atenția către Mădălina Manole, căreia și-a dorit să-i dea viață pe scenă. În momentul în care a interpretat prima melodie din repertoriul său, toți cei apropiați au văzut asemănarea izbitoare dintre cele două.

„Și-a căutat singură, ne-a tot întrebat, i-am spus că a fost o cântăreață foarte îndrăgită. Iubește și folclorul. Aceasta e o piesă pe care nu a repetat-o special pentru concurs, a mers hotărâtă, mi-a zis că vrea să meargă cu Mădălina Manole, și la primul concurs la care a participat, tot două piese din repertoriul Mădălinei a cântat.”, a continuat femeia.

Citește și: Amna, uimită de băiatul ei. Replicile primite din partea lui David, la care nu se aștepta: „Noi nu am fost crescuți așa”/ video

Mama Rebecăi, fanul Mădălinei Manole

Când a cântat pentru prima dată la un microfon adevărat, mama acesteia recunoaște că a rămas înmărmurită. Aceasta a văzut imediat asemănarea dintre idolul copilăriei sale și fetița sa, lucru care a făcut-o extrem de fericită. 

„Eu am observat această asemănare a timbrului în momentul în care a avut primul microfon, când mi-a cântat la microfon am zis că seamănă prea mult cu Mădălina, atunci am văzut asemănarea izbitoare și am zis că poate de aici și talentul. Eu am iubit-o mult pe ea, i-am apreciat mult muzica. E un vis frumos pentru noi faptul că Rebeca ne cântă Mădălina Manole.”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea fratelui său: „A fost călcat de tramvai exact în fața blocului”. De ce nu a participat la înmormântare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel