Dinu Maxer, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea fratelui său: „A fost călcat de tramvai exact în fața blocului”. De ce nu a participat la înmormântare

Data publicării:
Dinu Maxer/ captură video Youtube, theXclusive
Descriere foto: Dinu Maxer/ captură video Youtube, theXclusive

Dinu Maxer a făcut o serie de confesiuni tragice despre una dintre tragediile care i-au marcat familia. 

Dinu Maxer a trecut printr-o tragedie cumplită, pe când avea doar 14 ani de zile. Acesta și-a pierdut unul dintre frați, mai mic decât el, care în momentul tragediei avea doar 10 ani. Băiatul a fost răpus de un accident rutier extrem de grav și chiar dacă nu s-a stins pe loc, acesta a murit o zi mai târziu, la spital. Chiar dacă i-a fost greu să vorbească despre acest accident, artistul și-a deschis sufletul și a făcut mai multe mărturisiri emoționante. 

„A fost călcat de tramvai exact în fața blocului, noi locuiam pe Mihai Bravu. O neglijență a lui, dar și o neglijență a unui vatman, care l-a văzut că a trecut strada, el era în dreptul unei școli și l-a speriat o mașină, el s-a retras, a fost lovit de tramvai, a stat în comă o zi și după aceea a murit. Pentru mine a fost foarte delicată tragedia aceasta. În acel moment, din cauză că mai aveam 4 zile până la treapta 1, tot atunci era și înmormântarea lui în Uricani, dar eu am rămas în București și toată lumea a plecat acolo. Nu știu cum m-am mobilizat, am intrat al doilea la liceu, m-am așteptat să mă pierd.”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul podcastului În Oglindă. 

Citește și: Dinu Maxer, primul bărbat din viața Nicoletei Luciu: „A fost foarte important pentru mine”. Cei doi ajungeau constant la violențe verbale

Cum a reacționat Dinu Maxer, la durerea tatălui său

După decesul neașteptat, familia artistului a fost cu devărat devastată de veste, urmând luni de zile de doliu și de tristețe. De departe, tatăl a fost cel mai afectat, povestește Dinu, care spune că pentru câteva momente nu i-a înțeles comportamentul acestuia.

„După care, a venit o perioadă în care suferința tatălui a fost atât de mare încât în mine a declanșat reacții adverse. Nu mai suportam, eram „ajunge, s-a dus, nu trebuie să mai faci nimic.” După 2 luni și jumătate s-a născut fratele meu mijlociu făcut cu femeia cu care trăia tata în momentul acela, nu erau căsătoriți, care s-a născut în septembrie. Nu înțelegeam de ce continuă suferința. Am înțeles în anul 6 de medicină, când am făcut psihiatria. Atunci m-am dus acasă și mi-am cerut scuze tatălui, îl acuzam în sinea mea pentru nopțile în care plângea, asculta muzică tare. La un moment dat era un disconfort.”, mai spune el.

Citește și: Andreea Tonciu, moment penibil la cumpărături: „M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe cardul soțului” / video

Nimeni nu a răspuns în fața legii pentru tragedie

Pentru a-și putea găsi liniștea, tatăl lui Dinu Maxer și-ar fi dorit cel puțin ca persoana responsabilă să fie pedepsită, lucru care nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi.

„Nu existau camere de luat vederi, a fost o singură mărturie a unei singure persoane, care l-a văzut de la balcon. Din cauză că nici nu s-a găsit un vinovat, pentru tata a fost foarte greu de acceptat. Pe vremea lui Ceaușescu era o justiție destul de dură, în momentul ăla un astfel de incident a rămas pur și simplu... tata avea niște legături, conexiuni, le-a accesat și nu s-a întâmplat nimic. Totul s-a mușamalizat. Vatmanul a venit la spital să-l vadă, a spus că-i pare rău, iar de atunci a dispărut. Tata și-ar fi dorit măcar o discuție, să afle adevărul. Am aflat că ea s-a căsătorit cu inspectorul de miliție care ancheta cazul.”, a continuat acesta.

VEZI și: Cea mai puternică rugăciune pentru Săptămâna Albă, care alungă necazurile. Ce este strict interzis să faci zilele acestea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel