Amna, uimită de băiatul ei. Replicile primite din partea lui David, la care nu se aștepta: „Noi nu am fost crescuți așa”/ video

Data publicării:
Amna, captură video Youtube, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Amna, captură video Youtube, Spectacola

Amna ne-a dezvăluit cum se descurcă cu rolul de mămică și care sunt provocările pe care le întâlnește, pe măsură ce David crește.

Amna este una dintre artistele momentului, care, pe lângă viața de scenă, este și mămică full time, lucru care-i ocupă extrem de mult timp. Vedeta spune, astfel, faptul că acesta este și unul dintre secretele pentru care arată atât de bine, întrucât nu reușește nicio clipă să aibă parte de liniște, iar toată ziua sa se învârte între cele două universuri. 

„E o dietă pe care toate mămicile o știu. În momentul în care nu stai foarte mult într-un loc, începi să slăbești, pentru că te agiți. Mai am timp și de mâncat, dar ce trebuie. Broccoli, somon în ultima vreme, pește și încerc să fac pilates, yoga, e foarte important. Echilibrul pentru mine e foarte important, dacă n-aș fi echilibrată...

Mă trezesc, îl duc pe David la școală. mă întorc la ale mele, îmi beau cafeaua ca omul și apoi încep ziua. Apoi, îl iau de la școală și continuăm activitățile de părinte. Practic viața mea se împarte în două, cea de mamă și de artist și cumva când se întâlnesc amândouă iese haos.”, a declarat Amna, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Citește și: Andreea Tonciu, moment penibil la cumpărături: „M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe cardul soțului” / video

Schimbările prin care trece fiul ei

David, fiul Amnei, se îndreaptă ușor spre vârsta de 10 ani, iar creșterea sa vine și cu o serie de provocări pentru mama celebră, care e surprinsă de la o zi, la alta, de aceste lucruri. Spre exemplu, acum, băiatul este în etapa în care este sigur de propriile informații și crede că deține adevărul suprem, ne spune artista.

„David e într-o perioadă în care îmi arată el cum e, știe el mai bine, „Mergi după mine, știu eu adresa”. E foarte bine, toți copii trec prin perioada asta și am învățat să nu mă mai stresez, pentru că ce crezi? Nu se mai întoarce nimic.”, mai spune ea.

Citește și: Cum arată meniul Ilincăi Vandici dintr-o zi: „Prânzul neapărat trebuie să conțină asta”. Așa se menține în formă, la 37 de ani

Cum este Amna, în rolul de mamă

Vedeta spune că este extrem de permisivă în relația cu băiatul ei, acesta profitând de pe urma acestui lucru cu fel de fel de replici cu ajutorul cărora să obține ceea ce-și dorește. Amna nu vede, însă, o problemă în acest lucru, iar singura grijă a acesteia, legată de creșterea copilului său, este anturajul pe care el îl va alege când va mai crește. 

„Sunt foarte permisivă, din păcate, tot pentru mine, este fix împotriva mea folosită asta. „Câți copii ai”, „Dar de ce nu faci ca mine”. Șantaj emoționat, dar pentru el e foarte bine, cred că trebuie să înveți de mic. Noi nu am fost crescuți așa și nu trebui să crești copiii ca pe vremuri, are mult bun simț, ne iubește mult pe noi, familia, animăluțele, nu-mi fac probleme.

Mi-e frică, stai să vezi, îți dai seama. Anturajul e foarte important, oamenii de lângă tine spun tot. Energia oamenilor de care ne înconjurăm e contagioasă.”, a continuat artista.  

VEZI și: Andreea Tonciu și-a mutat fata de la școala de stat, la cea privată: „Mi-am dat seama că nu este ce trebuie” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel