Val de critici după ce Rebeca, fetița care i-a dat viață Mădălinei Manole la Românii au Talent, nu a primit Golden Buzz-ul: „Dovadă clară de frustrare sau de rea intenție”

Data publicării:
Rebeca, Românii au Talent
Descriere foto: Rebeca, Românii au Talent

Fanii s-au arătat a fi extrem de supărați, după ce unul dintre momentele prezentate pe scena Românii au Talent, din ediția de pe 8 martie, nu a primit Golden Buzz.

Rebeca Rizea este fetița în vârstă de 8 ani care a cucerit publicul de la Românii au talent, în ediția difuzată pe Pro TV pe 8 martie. Copleșită de emoții, dar plină de speranțe și vise mari, aceasta a pășit pe scenă gata să să interpreteze una dintre cele mai cunoscute melodii ale Mădălina Manole, artistă pe care fetița spune că  îndrăgește foarte mult. Rebeca nu visează să devină artistă, dar practică această pasiune cu mult drag, iar cei din jur par că rezonează extrem de mult cu timbrul vocal, despre care spun că e identic cu cel al regretatei artiste.

Astfel, în urma prestației pe care Rebeca a avut-o pe scena Românii au Talent, s-a stârnit și un val de reacții negative, oamenii fiind contrariați de faptul că micuța nu a primit Golden Buzz-ul din partea juraților. 

„Să nu dai Golden Buzz la un asemenea talent, e dovadă clară de frustrare sau de rea intenție. Am mai auzit tâmpenii de genul: "o imită pe Mădălina sau e forțată de părinți să cânte așa”

„Doar atât din partea Andrei „ce piese a lăsat Mădălina Manole", trebuia ridicată ștacheta mult mai sus din partea unei specialiste!”

„De ce nu ați apăsat butonul pentru acest copil talentat? Dacă închideai ochii, jurai că e Mădălina...Am plâns toată melodia ...super voce, super talent... BRAVO REBECA.”

„Zici că Mădălina Manole s-a reincarnat în micuța Rebeca! La doar 8 anișori, o voce incredibilă, un timbru vocal tras la indigo!  Eram sigură că vă primi un Golden Buzz.”

„Sunt dezamăgită de juriu! Acest copil minunat, talentat și frumos, avea emoții, tremura și nu au susținut-o deloc! M-as fi așteptat la un Golden, dar....???”

„Au dat Golden Buzz sopranei profesioniste din Moldova, dar pentru un copil care a "înviat-o" pe Mădălina ,nu s-a putut!!!”, au fost doar câteva dintre zecile de reacții negative ale fanilor.

Citește și: Moment incendiar pe scena Românii au Talent. Andra, cucerită de cei 5 stripperi: „Urlați, fetelor”

Care a fost reacția juraților, în urma prestației muzicale

Chiar dacă nu au apăsat butonul de Golden Buzz, jurații au fost cuceriți de micuța care a reușit să interpreteze perfect melodia regretatei Mădălina Manole.

„Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole.”, a spus Andra, după prestația acesteia. 

„Rebeca, ai o voce și un timbru... deosebite e puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine asta, să iasă o voce precum cea pe care am auzit-o, încât mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine vocea aia, e un număr deosebit, care cred că a impresionat, după cum au reacționat oamenii. Bravo.”, a completat și Dragoș Bucur.

„Eu cred că Rebeca este la vârsta la care caută modele, repere, este incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani și în ce direcție se poate duce. La un moment dat, dacă aș fi închis ochii, chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul ei, ceea ce este incredibil. Dacă ție îți place să cânți, merită, pentru că ai plămâni, timbru, restul se educă. Ai o față care e ca soarele, când apare pe scenă, răspunsul meu e da.”, a spus și Andi Moisescu.

Citește și: Golden Buzz pentru Nicolas și Maria, la Românii au Talent. Au jucat șah pe nevăzute: „Ce-ați făcut pe scenă e un fenomen”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel