Cum a ajutat-o meditația pe Ilinca Vandici: „Acest obicei este foarte important. Cinci minute în fiecare dimineață”

Data publicării:
EXCLUSIV

Ilinca Vandici ne-a dezvăluit cum o ajută meditația în viața de zi cu zi și în depășirea obstacolelor, care, inevitabil, își fac apariția în viața fiecăruia dintre noi.

Ilinca Vandici pare că a reușit să depășească cu succes una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, adică divorțul de Andrei Neacșu, tatăl fiului ei. Pentru a redeveni cea mai bună versiune a ei și pentru a se trece peste toate momentele negre din viața sa, vedea a apelat la un cumul de factori, iar meditația pare să fie unul dintre „secretele” care o ajută pe Ilinca Vandici să fie atât de senină și plină de voie bună. Celebra prezentatoare TV ne spune că face asta în fiecare dimineață, fără excepție, întrucât așa își găsește energia pentru a porni cu dreptul în noua zi de începe. 

„Nu cred că e un cuvânt anume care să descrie cumva ceea ce putem face noi pentru noi înșine în cinci minute. Fie că e vorba despre conexiunea cu Dumnezeu, manifestată  printr-o rugăciune pe care o știm de când eram copii, fie că descoperim tot felul de tehnici noi de a ne exprima recunoștința și de a cere lucrurile pe care ni le dorim să ni se întâmple, acest obicei este foarte important;  de acolo pornește tot ceea ce începe să se întâmple în ziua respectivă. Este extrem de ușor, efectiv să îți iei cinci minute în fiecare dimineață, să inspiri, să exprimi și să vorbești cu Dumnezeu despre ceea ce este în sufletul și în mintea ta.”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Citește și: Cum a perceput Joseph, soțul Andei Adam, celebritatea artistei: „Când ne-am cunoscut, nu știam cine este”

„Cred că în viață lucrurile se așează atunci când trebuie”

Chiar dacă viața i s-a sa schimbat extrem de mult în ultima perioadă, Ilinca Vandici a fost nevoită să o ia de la zero, cel puțin pe plan personal, și să-și găsească energia și echilibrul necesar pentru a avea grijă, în continuare, cum se cuvinte de fiul ei, care nu trebuia și el să resimtă acest impas dintre cei doi părinți. Chiar dacă nu a fost un proces ușor, aceasta se declară în prezent a fi extrem de împlinită și de plină de pace și armonie.

„Cred că în viață lucrurile se așează atunci când trebuie și, mai ales, cum trebuie. Este un proces de autoanaliză prin care trec, de dezvoltare personală. Astăzi înțeleg altfel tot ceea ce s-a întâmplat în viață mea și tot ceea ce vine nou în viață mea, în fiecare zi. 

Încerc să privesc lucrurile din perspective diferite. Cred că, până la urmă, ține de tot ceea ce este în interiorul nostru și eu lucrez la asta, în fiecare zi. Este pace, lumină, este liniște, frumos, este iubire. Bineînțeles că sunt momente în care am și eu neliniștile mele, ca orice om. Dar încerc să le iau pe toate cumva dintr-o perspectivă obiectivă și să încerc să îmi păstrez un echilibru.”, a mai spus aceasta. 

Te-ar putea interesa și: Nu știai asta despre Liviu Vârciu! „Acolo e locul unde sunt un dezastru total”/ video

Ilinca Vandici, despre colaborarea cu TeoTrandafir

Pentru cine nu știe încă vestea cea mare, Ilinca Vandici a reapărut pe micile ecrane, însă nu singură, ci alături de o altă prezentatoare celebră, Teo Trandafir. Ele fac echipă într-un format fresh la Kanal D, de luni până joi, acolo unde oamenii pot afla noutăți mondene și nu numai. 

„Am fost foarte bucuroasă și de onorată, în același timp. O știu și o admir de zeci de ani de zile pe Teo. Acest proiect este o super provocare și pas înainte pentru amândouă, pentru că niciuna dintre noi nu a avut ocazia să lucreze umăr la umăr alături de o altă femeie; mi se pare că e o completare perfectă, Teo are experiență ei, eu vin cu a mea, avem perspective comune, dar și diferite asupra lucrurilor. Cel mai important este că energia dintre noi este wow, ne respectăm, ne apreciem una pe cealaltă și suntem acolo una pentru cealaltă.”, ne mai spune îndrăgita prezentatoare TV.

VEZI și: „Puteam să rezist mai mult”. Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a plecat de la Survivor All Stars: „Nu voiam să intru într-un scandal” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel