Nu știai asta despre Liviu Vârciu! „Acolo e locul unde sunt un dezastru total”/ video

Data publicării:
Liviu Vârciu, captură video Youtube Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Liviu Vârciu, captură video Youtube Spectacola

Liviu Vârciu ne-a dezvăluit cum reușește de atâția ani să fie plin de energie pe micile ecrane.

Liviu Vârciu poate fi urmărit de ani buni de zile în televiziune, acolo unde, de-a lungul timpului, a făcut parte din extrem de multe show-uri celebre. Acesta are mereu o energie de neegalat, este întotdeauna cu glumele la el și cu zâmbetul până la urechi. Astfel, fanii s-au întrebat dacă Liviu Vârciu de acasă este același cu cel de pe micile ecrane, iar răspunsul o să vă ia prin surprindere. În exclusivitate pentru Spectacola, celebrul prezentator a dezvăluit cum se manifestă după o zi petrecută în fața camerelor de filmat. 

„Acasă sunt un dezastru total. Nu ai vrea să o întrebi pe a mea doamnă, pentru că sunt groaznic. Cad când ajung acasă. La televizor sunt eu, Liviu Vârciu, fac de prea mulți ani treaba asta, nu am jucat niciodată un rol, eu ăsta sunt, aici mă termin, dacă am o tare bună, ți-o transmit, dacă am o stare proastă, ți-o spun. Ăsta e jobul, ce să fac.”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Ce spune Ilinca Vandici despre colaborarea cu Teo Trandafir: „Este o super provocare”. Cum a reușit să găsească echilibrul pe plan personal

Ce spune despre partenera sa de viață

Declarațiile de mai sus ne-au făcut să ne întrebăm dacă Anda Călin este, astfel, o femeie extrem de înțelegătoare, care îi acceptă constant acele stări despre care acesta vorbea mai sus. A urmat un dialog între acesta și echipa Spectacola, în care Liviu Vârciu vorbește despre femei.

SPECTACOLA: „Deci să înțeleg că în relație ai parte de o femei foarte înțelegătoare.”

Liviu Vârciu: „Da, e înțelegătoare până la Dumnezeu, cele mai înțelegătoare ființe sunteți voi, femeile. Voi știți, sunteți minunate.”

SPECTACOLA: „Nu eram ironică.”

Liviu Vârciu: „Nici eu nu sunt, de ce ți s-a părut că sunt? Știi tu ceva? Nu sunteți voi înțelegătoare mereu?”

SPECTACOLA: „Ba da.”

Liviu Vârciu: „Cele mai înțelegătoare ființe de pe planetă. Nu ați fost înțelegătoare cu Dumnezeu, când a zis să nu mâncați din mărul ăla. Ce pretenții am eu? Acum eram ironic. E înțelegătoare și asta e foarte bine, numai că acasă eu sunt cu copiii, energia mare mi-o iau și de la ei și când cazi, vin ei și te alimentează puțin.”

VEZI și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO

Afacerea în care a investit recent

În același timp, Liviu Vârciu investește și în afaceri, făcându-i chiar și un cadou pe măsură partenerei sale de viață. 

„Am făcut un hotel de mașini retro cu doi prieteni de-ai mei și doamnei i-am făcut cadou o mașină, mai frumoasă decât o floare, cred eu.”, mai spune Liviu Vârciu.

Citește și: Alimentul la care Raluka a renunțat complet: „Acesta e secretul principal al unei siluete ok”. Nu-l mai consumă din Asia Express



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel