Cum a perceput Joseph, soțul Andei Adam, celebritatea artistei: „Când ne-am cunoscut, nu știam cine este”

Data publicării:
Anda Adam, Joseph/ captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Anda Adam, Joseph/ captură video Youtube

Joseph ne-a dezvăluit cât de greu i-a fost cu sostatutul public pe care îl are partenera sa de viață.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, care a intrat în lumina reflectoarelor chiar la începutul anilor 2000. Astfel, celebritatea a venit din urmă cu aproximativ 25 de ani, motiv pentru care vedeta este obișnuită să fie constant înconjurată de camerele video. Totuși, partenerul ei de viață, Joseph, nu era obișnuit cu acest stil de viață, înainte de a forma un cuplu cu solista pe care o iubește extrem de mult. Am fost curioși, astfel, să aflăm cum a perceput bărbatul celebritatea și cum s-a adaptat la statutul de persoană publică, care nu este mereu cel mai ușor.

„A fost puțin surprinzător, dar m-am obișnuit destul de repede. Când ne-am cunoscut, nu știam cine este și acum știu. E cu sare și piper, cu de toate.”, a declarat Joseph, în exclusivitate pentru Spectacola. 

VEZI și: Cum se menține Anda Adam în formă, la 43 de ani: „Face parte din modul nostru de viață, e ca spălatul pe dinți” / VIDEO

Anda Adam, extrem de răsfățată de soțul ei

Se poate vedea cu ochiul liber de pe rețelele de socializare faptul că Anda Adam este o răsfățată, întrucât vedeta postează frecvent fel de fel de buchete impresionante de flori sau alte mici atenții, care denotă faptul că partenerul de viață este extrem de atent la nevoile sale. Vedeta ne spune că este în cultura acestuia de a-i oferi constant aceste cadouri, pe care le primește cu mare bucurie. 

„Eu nu sunt răsfățată de fel, mă răsfață soțul, el e de vină, pentru că e francez și acolo așa e cultura lor, să fie bărbații mereu romantici, eleganți. Nu-i vina mea, e vina lui.”, a continuat Anda Adam. 

„Vreau să nu se schimbe, să rămână mereu așa. Perfecțiunea nu există, îmi place așa cum e ea, o iubesc din prima zi și de acum înainte.”, i-a spus Joseph partenerei sale.

„El nu e obsedat ca eu să fiu perfectă, eu sunt cea obsedată de mine să fiu perfectă, toate problemele sunt la noi, femeile. El mă iubește așa cum sunt, eu mă stresez degeaba. Concluzia e că aflu și eu așa, din întrebările voastre, că eu sunt perfectă pentru el, ceea ce mă face să mă calmez puțin.”, ne-a spus artista. 

Citește și: „Puteam să rezist mai mult”. Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a plecat de la Survivor All Stars: „Nu voiam să intru într-un scandal” /VIDEO

Care e secretul relației perfecte

Cât despre secretul cu ajutorul căruia au parte de cea mai frumoasă relație de iubire, Joseph spune că este mereu extrem de răbdător și lasă adesea de la el, când vine vorba de anumite dispute sau discuții mai aprinse. 

Joseph: Ne completăm unul pe celălalt în fiecare zi tot mai mult. De la bun început am avut o chimie foarte corespunzătoare și se confirmă pe zi ce trece. Mai răspundem la așa ceva? (n.r cine lasă mai des de la el). Evident că eu. 

Anda Adam: Tu nu ai văzut și chestiile alea virale de pe internet? Femeia vorbește continuu și bărbatul e „ok”. E o chestie de cum ne naștem noi, e în ADN-ul nostru, foarte rar o să întâlnim cupluri în care bărbatul va fi cel cu gura mare și femeia să fie cea care e calmă, liniștită, parcă ar fi anormal. Așa e frumos.

Joseph: Știi cum e? Happy wife, happy life.(n.r. soție fericită, viață fericită) Singurul răspuns pe care un bărbat poate să-l dea este „da, mami” și atunci toată viața este frumoasă. 

Citește și: Nu știai asta despre Liviu Vârciu! „Acolo e locul unde sunt un dezastru total”/ video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel