Cum a aflat Monica Tatoiu, la vârsta de 66 de ani, că mai are un frate în Canada: „Acum ne-am găsit și vine la București”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Damian Draghici
Descriere foto: Captură video: YouTube/Damian Draghici

Monica Tatoiu a aflat, în urmă cu un an, că mai are un frate în Canada. Femeia de afaceri a povestit în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici că acesta va veni în curând în România pentru a-și cunoaște sora.

Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de anim este una dintre cele mai cunsocute și îndrăgite vedete din showbizul românesc. Femeia de afaceri spune mereu lucrurilor pe nume și nu se ferește niciodată să spună adevărul.

Cum a aflat Monica Tatoiu, la vârsta de 66 de ani, că mai are un frate în Canada

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici. Femeia de afaceri a mărturisit că a aflat că are trei frați, din partea tatălui său. În urmă cu un an, când a mers în Statele Unite ale Americii, aceasta a aflat, printr-o întâmplare, de existența unui frate stabilit în Canada. Acesta s-a născut în România, dar a plecat din țară în copilărie, împreună cu familia sa.

„Am aflat că tatăl meu era pe front în munții Tatra și am găsit pe internet că a avut un copil. I-a făcut un copil uneia, am aflat că strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Avea 21-22 de ani. Am o soră lângă Brno, am mai aflat că mai am un frate în Canada, în zona în care a fost cantonat tata”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu a dat din casă. Ce pedepse primea în copilărie de la mama sa: „Erau urâte. Voia să mă facă de râs”

Te-ar putea interesa și: „Eu am făcut dintotdeauna bani, știu să-i fac din nimic”. Cum își gestionează Monica Tatoiu și soțul său bugetul

„Acum ne-am găsit și vine la București”

Femeia de afaceri îl așteptă acum cu brațele deschise pe fratele său și este nerăbdătoare să-l cunoască. Monica Tatoiu a mărturisit că urmează ca aceasta să vina la București pentru a-și cunoaște sora.

„Acum ne-am găsit și vine la București. Până acum nu am știut. Strănepotul care lucrează la Paris, e IT-ist a plecat să-și caute rudele. Acum un an am aflat că mai am un frate în Canada. Tatăl meu a fost prima generație de încălțați, care a fost constrâns să se căsătorească cu mama. A fost o căsătorie aranjată. El era un bărbat frumos. Eu nu am întâlnit femeie care să nu se îndrăgostească de tata. Era un tip de 1.90 m, tras prin inel. El era cel mai mare cardiolog. Îl iubeau femeile.

Am aflat că am o soră, un frate, dar mai știu de unul, deci sunt trei. Mama știa doar de unul, dar eu am aflat după ce a murit. E posibil să mai fie. Noroc că atunci când s-a împărțit averea nu se știa. Nu aveam ce împărți. Aveam un tablou și un trabant. Când am fost în America am aflat de la o soră a unei cumnate de povestea dintre tata și acea femeie”, a mai precizat Monica Tatoiu, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Te-ar putea interesa și: Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”

Te-ar putea interesa și: Cum și-a cunoscut Jean de la Craiova soția și ce s-a întâmplat la prima întâlnire: „Ziceam să nu mai ceară, că nu mai aveam bani”

Te-ar putea interesa și: Monica Tatoiu oferă consiliere gratuită. Ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a primi ajutor de la femeia de afaceri: „Nu o fac pentru oricine”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel