Cum și-a cunoscut Jean de la Craiova soția și ce s-a întâmplat la prima întâlnire: „Ziceam să nu mai ceară, că nu mai aveam bani”

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Jean de la Craiova a fost invitat în emisiunea „Online Story”, unde a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția sa, Paula, în urmă cu 30 de ani, dar și cum a decurs prima lor întâlnire.

Jean de la Craiova, pe numele din buletin Jean Dumitrache, este căsătorit de 28 de ani cu Paula, femeia care îl susține din umbră de 30 de ani. Cei doi au împreună o fiică, Sabrina, iar artistul mai are un fiu, Alexandru, dintr-o relație anterioară. Invitat în cadrul emisiunii „Online Story”, cântărețul a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soția sa, în anul 1994, dar și cum a decurs prima întâlnire.

Te-ar putea interesa și: „Ochii văd, inima cere”. Jean de la Craiova a recunoscut tot, după 28 de ani de căsnicie. Și-a înșelat vreodată artistul soția?

Cum a cunoscut-o Jean de la Craiova pe soția sa, Paula Dumitrache

Jean de la Craiova și soția sa, Paula, s-au cunoscut în urmă cu 30 de ani. În cadrul emisiunii „Online Story”, cântărețul a povestit că prima lor întâlnire a avut loc la o nuntă, unde el cânta. Paula a coborât în stradă să asculte muzica, iar Jean de la Craiova a fost atras de frumusețea ei. Ulterior, artistul i-a cerut numărul de telefon, prin intermediul șoferului său, și i-a promis că o va suna a doua zi.

„Ne-am cunoscut la o nuntă, cântam pe o stradă din fața blocului ei. A coborât ca orice vecin, orice locatar să asculte muzică la gura cortului. Era blocul aproape, cortul aproape. A coborât cu prietenii, cu vecinii și a ascultat. Mă modernizasem și începusem să scot melodii ritmate. Cântam și m-am uitat la cort și am văzut-o pe ea. M-am uitat la ea, era frumoasă. A început să râdă, era micuță, eu eram golan, îmi plăcea.

În pauză am ieșit, am salutat-o, mâncam semințe, susan, cogeac. I-am luat un cogeac, ea nu voia, eu insistam, era 2 lei. M-am dus direct la ea, erau mai mulți acolo. L-am trimis pe șofer să-i ceară numărul de telefon, fixul de acasă și i l-a dat, deci și ea avea o tresărire. I-am făcut un semn că o sun următoarea zi, la 06:00 să fie lângă telefon”, a spus Jean de la Craiova.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu a avut depresie: „N-am mai apărut la televizor. Soțul mi-a interzis. Nici până în ziua de astăzi nu am înțeles de ce”

Cum a decurs prima întâlnire

Cei doi s-au întâlnit la o cofetărie, unde au savurat împreună profiterol. În încercarea de a-i face o surpriză plăcută, el a căutat flori peste tot, dar fără succes. În cele din urmă, a oprit la o tarabă și i-a luat un trandafir. 

„Am sunat-o, M-am întâlnit cu ea, am ieșit la o cofetărie. Mâncam profiterol. Eu, în capul meu de nebun ziceam să nu mai ceară, că nu mai aveam bani. Costa mult, nu mai știu cât. Am întrebat-o dacă i-a plăcut. A zis că e bun și după i-am zis să mergem. Voiam să opresc să îi iau și ei flori. Nu găseam flori. Voiam într-un parc să îl trimit pe unul să îmi ia și mie niște trandafiri. În fine, am oprit la o florărie la o tarabă, i-am luat un trandafir. A fost frumos prima seară. La două sau trei zile trebuia să cânt. Am venit, ne-am întâlnit printr-un parc, ne-am plimbat prin orășelul copiilor. Ne-am întâlnit, ne-am pupat și noi ca porumbeii”, a mai precizat artistul.

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Radu Vâlcan în formă la 47 de ani. Adela Popescu l-a dat de gol: „Se ține țiplă, dar are mare grijă”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel