Andreea Tonciu a dat din casă. Ce pedepse primea în copilărie de la mama sa: „Erau urâte. Voia să mă facă de râs”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Andreea Tonciu a dezvăluit ce pedepse primea în copilărie de la mama sa.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din showbizul românesc. Bruneta este extrem de sinceră și transparentă, iar de fiecare dată când are ocazia spune lucrurilor pe nume.

Andreea Tonciu a dat din casă. Ce pedepse primea în copilărie de la mama sa: „Erau urâte. Voia să mă facă de râs”

Andreea Tonciu are o relație specială cu familia sa, însă copilăria sa nu a fost lipsită de pedepse. Invitată în podcastul realizat de Bursucu, Andreea Tonciu a mărturisit ce sancțiuni îi aplica mama sa când era mică. Bruneta a menționat că mama ei îi lua ghiozdanul și o trimitea la școală cu o simplă pungă, pentru a o face de râs în fața colegilor. De asemenea, trebuia să poarte cele mai urâte haine din șifonier timp de o săptămână. Totodată, ea a a adăugat că pedepsele nu se opreau aici.

„Mă bătea mama de mă rupea. Și pedepse din alea urâte. Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga. Îmi lua ghiozdanul, că aveam ghiozdan scump. Voia să mă facă de râs și o săptămână trebuia să mă îmbrac cu cele mai urâte haine din șifonier, pe care le purtam prin casă.

Să nu îmi mai iau hainele alea șmechere, să-mi iau cele mai urâte haine. Mă bătea cu palmele. Nu mă bătea cu furtunul sau cureaua de la pantaloni. Cu palme, cu tras de păr, cu picioare, cu ce apuca. Câteodată mi-o meritam, câteodată nu”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Ce a făcut Andreea Tonciu cu toți banii câștigați din televiziune: „Intrasem în nebunia asta. Am cheltuit tot”

Andreea Tonciu, adevărul despre divorțul de Daniel Niculescu

Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre divorțul de soțul ei, Daniel Niculescu, după ce s-a zvonit că divorțează. Bruneta s-a decis să pună capăt speculațiilor și a mărturisit că, deși mai există certuri ca în orice cuplu, în familia lor nu s-a pus niciodată problema de divorț.

„Niciodată nu s-a pus problema de divorț. Nu am avut astfel de probleme. Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint, dar să zic să divorțăm niciodată. Scandalul în familie începe de la mine. Eu sunt cu nervii, dar la cât de nebună sunt și cât de nervoasă sunt și cât țip, peste un minut nu mai am nimic. Mă relaxez foarte repede.

Nu mă iau de la faptul că nu a dus gunoiul. Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok cu asta, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă?! Nu, ce înseamnă asta? E babysitter să stea cu copilul? Nu! Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac singură totul. Fac cumpărăturile singură, de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Cum și-a cunoscut Jean de la Craiova soția și ce s-a întâmplat la prima întâlnire: „Ziceam să nu mai ceară, că nu mai aveam bani”

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu a avut depresie: „N-am mai apărut la televizor. Soțul mi-a interzis. Nici până în ziua de astăzi nu am înțeles de ce”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel