Monica Tatoiu oferă consiliere gratuită. Ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a primi ajutor de la femeia de afaceri: „Nu o fac pentru oricine”

Data publicării:
monica tatoiu foto:youtube/damian draghici
Descriere foto: monica tatoiu foto:youtube/damian draghici

Monica Tatoiu a vorbit despre decizia pe care a luat-o recent, aceea de a ajuta diferite persoane necunoscute pentru a-și îmbunătăți viața.

Succesul Monicăi Tatoiu i-a făcut pe mulți să râvnească de-a lungul timpului la o viață împlinită, din punct de vedere material, dar și din alte considerente. Astfel, naturalețea și sinceritatea cu care celebra femeie de afaceri a vorbit mereu în spațiul public a atras extrem de multe persoane către ea, care și-au dorit să aibă parte de o consiliere, o discuție deschisă cu aceasta. Pentru că și-a dorit să-și împărtășească propriile experiențe, Monica Tatoiu nu a mai stat pe gânduri și a luat atitudine, motiv pentru care spune că ajută constant diferite persoane necunoscute, preponderent tinerii, care îi cer constant ajutorul.

„Nu trebuie să înveți neapărat ce te învață la școală, dar trebuie să-ți dorești să te autodepășești. Ce i-am învățat pe elevii mei, pe prietenii mei mai tineri, care apelează la mine. Primesc pe mailuri, ca să fiu life coach, eu nu sunt cu astea. Și mă întreabă care este tariful meu. Doamne ferește, eu dacă am plăcere să lucrez cu tine, o fac din plăcere ca să te ajut, și eu învăț ceva, e un schimb de energie, nu o fac pentru mine și nu o fac cu oricine, trebuie să merite investiția emoțională. Știți cât este de greu să înveți pe cineva, să ajuți pe cineva? Trebuie să alegi.”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni.

Citește și: „Eu am făcut dintotdeauna bani, știu să-i fac din nimic”. Cum își gestionează Monica Tatoiu și soțul său bugetul

Cum își alege tinerii pe care să-i consilieze

Astfel, chiar dacă oamenii au vrut să îi ofere bani pentru timpul pe care și-l dedică în aceste sesiuni, Monica Tatoiu spune că nu și-a dorit să facă profit de pe urma acestora. Cu toate acestea, există un criteriu de selecție, prin care aceasta își triază „clienții.”

„Să dai și să primești este un efort. Eu îmi aleg tineri și întâi am o discuție cu ei, de regulă nici nu i-am văzut pe față, dar dacă simt o vibrație, o scânteie, mereu mă deschid, chiar și față de copiii de 5 ani, pe care i-am învățat să se spele pe dinți.

Ca să poți să faci lucrurile pe care le fac eu, care sunt de multe ori nebunești, trebuie să fii foarte împăcată cu tine și trebuie să fii ferm convinsă că ceea ce faci tu este bine, dar nu pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău.”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”

A fost determinată încă din copilărie

Faptul că aceasta a ajuns o femeie de succes nu este o întâmplare. După cum povestește chiar ea, încă din copilărie a fost extrem de determinată, s-a vizualizat dintotdeauna în funcții de conducere și a știut ce vrea.

„Nu întotdeauna am fost așa, am fost o egoistă în tinerețe. Țin minte că m-a dus tata la biserică în clasa întâi și m-a întrebat ce vreau să mă fac când o să fiu mare și eu am spus „directoare”. Pe urmă am vrut dansatoare, actriță, designer.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Totul despre boala Monicăi Tatoiu. Foarte multe femei suferă de această maladie, dar puține știu. Vezi simptomele

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel