Cu ce se ocupă Bogdan Vlădău după ce s-a retras din televiziune: „De când eram mic am avut așa o înclinație către spiritualitate”

Data publicării:
Bogdan Vlădău, foto Instagram
Descriere foto: Bogdan Vlădău, foto Instagram

Bogdan Vlădău a dezvăluit cu ce se ocupă, după ce s-a retras din proiectele TV. 

După participarea la „Survivor România”, viața lui Bogdan Vlădău s-a schimbat complet. Fostul manechin a lăsat podiumul de modă pentru jungla amazoniană, unde organizează retreat-uri. 

Cu ce se ocupă Bogdan Vlădău după ce s-a retras din televiziune

Bogdan Vlădău recunoaște că a avut dintotdeauna o înclinație către spiritualitate și se bucură că acum are ocazia să experimenteze pe pielea lui acest lucru.

„De fapt de când eram mic am avut așa o înclinație către spiritualitate. Am avut senzația și simțeam cumva că trebuie să fie mai mult decât ce vedem noi cu ochiul liber. Dincolo de lumea asta materială suntem și energie, suntem și spirit și așa mai departe. Deci a început cumva de când eram mic, după aceea am început și am intrat mai profund în lumea asta prin ortodoxie.

Am fost la muntele Athos de câteva ori, după care am ajuns la șamanism, am ajuns și în Amazon, acolo am făcut practici cu șamanii, cu mai multe plante și remedii pe care le au ei acolo. Cam așa a început drumul. Acum, de câțiva ani, deja organizez eu retreat-uri acolo, duc oameni din România cu precădere, dar din toată lumea, în general. Am avut oameni și din Costa Rica”, a declarat Bogdan Vlădău pentru Impact.

Bogdan Vlădău: „După ce m-am întors de la Survivor am organizat și prima călătorie”

Bogdan Vlădău a recunoscut că a avut contact cu acest fenomen în anul 2016, iar în anul 2020, după ce a participat la „Survivor România”, a organizat primul retreat în Peru.

„Sunt retreat-uri în jungla amazoniană din Peru cu care colaborez. Vreau să încep să merg și în Brazilia, Ecuador. Tocmai am venit dintr-un retreat cu unii care cred eu că sunt cei mai buni din lume pe partea asta și am fost cumva acolo ca și participant ca să învăț de la cei mai buni și să pun și eu în practică. Se întâmplă din 2016, am avut contact prima dată cu fenomenul acesta, după care în 2020, imediat după ce m-am întors de la Survivor am organizat și prima călătorie, primul retreat în Peru”, a mai povestit Bogdan Vlădău.

„Facem 5 ceremonii cu șamanii”

Deși este mai mult plecat, Bogdan Vlădău a mărturisit că soția sa îl susține în tot ceea ce face și îi este alături necondiționat.

„Pot să spun câte am avut până acum. Se pare că o să fiu mai mult plecat decât pe aici în următorii ani. Au fost câte 2-3 pe an până acum. Anul acesta vor fi doar 2 în Peru, probabil că va fi și unul în Ecuador, să vedem, probabil că și în Costa Rica. Durează 14 zile, dar în sine retreatul durează 10 zile, facem 5 ceremonii cu șamanii, în zilele de pauză putem face și sesiuni de meditație, sesiuni de respirații holotropice, poate și sesiuni de intrat în gheață pe metoda wim hof, mai dăm la pește, ne plimbăm cu barca pe Amazon, sunt multe chestii de făcut”, a mai povestit acesta.

Citește și: Bogdan Vlădău, înțepat de un scorpion: „Am simțit că mă arde”. Cum l-a vindecat un băștinaș din jungla amazoniană

Gina Chirilă, dietă. Soția lui Bogdan Vlădău nu poate renunța la un aliment nesănătos: „Toată lumea s-a mirat”

Bogdan Vlădău a primit avansuri de la Giorgio Armani: ”Era greu să mă uit în oglindă și să mă gândesc că...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel