Gina Chirilă, dietă. Soția lui Bogdan Vădău nu poate renunța la un aliment nesănătos: „Toată lumea s-a mirat”

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Chirilă a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă a ei, dar și care este alimentul la care nu poate să renunțe. 

Gina Chirilă se numără printre cele mai frumoase femei din România. Deși a devenit mămică, soția lui Bogdan Vlădău se menține într-o formă de zile mari. Aceasta are mare grijă de felul în care arată, mai ales că este fotomodel. 

 La ce aliment nu poate renunța Gina Chirilă

„Așa cum am spus de mai multe ori, cred că geneticul este foarte important, în primul rând. Bineînțeles că am grijă de ce mănânc, cum mănânc.

Nu tot timpul pentru că mai trișez și eu, dar, în general, am grijă să nu mănânc foarte mult, să mănânc ce trebuie. Dar geneticul mi se pare cel mai important.

Toată lumea s-a mirat că mie nu îmi plac dulciurile foarte mult. În schimb, îmi place chestiile nesănătoase, sărate. Chips-uri, covrigi, foietaj. Deci foietajul este…nu pot să refuz!”, a declarat Gina Chirilă, în exclusivitate pentru ego.ro.

„Sunt foarte fericită pentru că văd cum evoluează situația!”

„Lucrez mult la brand-ul meu, urmează ceva foarte important, însă nu pot să dezvălui până nu se întâmplă. Eu așa sunt setată, dar, cine mă urmărește o să vadă ce o să se întâmple.

Sunt foarte fericită pentru că văd cum evoluează situația și mi-am dorit foarte mult asta. Mai am și proiectele personale, de imagine. Am fost recent în Milano. E totul bine.”, a completat manechinul pentru sursa citată.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe soția sa, Gina Chirilă

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, soția lui, au fost invitații lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului de pe Youtube. Chiar dacă acum sunt extrem de îndrăgostiți și au o familie minunată, calea spre fericire nu a fost simplă. Între cei doi există o diferență de vârstă de 15 ani, motiv pentru care Bogdan Vlădău a întâmpinat adesea păreri negative la adresa actualei sale partenere, toți oamenii spunându-i că Gina este prea tânără. Mai mult, nici tatăl modelului internațional nu a fost de acord cu această relație.

”Am avut multe discuții cu: ”E prea mică, ce-o să faci tu când o să ai 55?” Am avut momente în care m-am gândit că diferența de vârstă ar putea fi o problemă, dar cred că oamenii care trebuie să fie împreună, sunt. Unii oameni sunt meniți să fie pentru un episod. La noi a fost ceva de simțire. Am cerut-o la mănăstire, unde starețul n-a făcut o ceremonie foarte frumoasă. A fost foarte emoționant momentul logodnei. A fost un pic mai greu cu tatăl ei, e mai dur. El nu zicea nimic, dar face. Prietenii mei apropiați întotdeauna m-au susținut, chiar și când aveam îndoili despre noi.”, a mai declarat Bogdan Vlădău.

Nu doar soțul ei a avut parte de influențe venit din exterior, ci și Gina, care a decis totuși să se bazeze pe propriul instinct.

”La mine au fost multe influențe din exterior, dar revenind la instinct, noi știm exact ce trebuie să facem. Lumea mă judecă, dar niciodată nu o să fim buni pentru toată lumea. Eu mai primesc mesaje de la admiratori, dar nici nu le dau atenție. Pentru mine e foarte importantă interacțiunea umană, nu de pe internet.”, a spus și Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă

Chiar dacă acum sunt extrem de apreciați de publicul larg, înfățișând imaginea familiei perfecte, nu întotdeauna a fost așa. Întrebată de Cătălin Măruță dacă ar putea ierta o posibilă infidelitate din partea soțului ei, Gina a dezvăluit faptul că a făcut deja acest lucru, când Bogdan Vlădău a înșelat-o.

”Am trecut peste asta, am iertat infidelitatea. Nu vreau să mă ia nimeni drept exemplu, eu asta am simțit. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat, am rezolvat-o matur. Probabil s-a întărit relația atunci, dar s-a și rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea, dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine. Probabil de asta am iertat și am stat.”, a mărturisit Gina Chirilă.

În același timp, chiar dacă soția sa nu-i dă niciun semn că ar putea recurge la acest gest, Bogdan Vlădău se gândește că, din cauza vârstei, la un moment dat, s-ar putea întâmpla acest lucru.

”Eram mai mici, mai tineri, nu vedeam lucrurile ca acum. Eu eram mai tulbure în acea perioadă. era ceva trecător. Orice încercare grea te sudează. Și eu m-am gândit la un moment dat despre posibilitatea ca ea să mă înșele, m-am gândit realist. Încerc să fiu ok cu situația asta, dacă se va întâmpla vreodată. Sper să nu se întâmple, dar dacă se va întâmpla... omul trebuie să fie fericit, nu trebuie să-l ții lângă tine., a adăugat și soțul ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel