Bogdan Vlădău a primit avansuri de la Giorgio Armani: ”Era greu să mă uit în oglindă și să mă gândesc că...”

Data publicării:
Captură video Youtube/ acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ acasă la Măruță

Bogdan Vlădău a vorbit despre compromisurile și sacrificiile pe care le impică modellingul.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au fost prezenți în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre sacrificiile pe care le implică modellingul. Cel mai mare compromis, pe care Bogdan Vlădău nu a vrut să îl urmeze însă, a fost să accepte avansuri din partea anumitor bărbați celebri din acest domeniu. În acest sens, bărbatul a dezvăluit faptul că a pus ochii pe el chiar un foarte mare designer vestimentar.

”S-a întâmplat să primesc avansuri de la bărbați, chiar și în România. Mergeam în cele mai frumoase lucruri, eram înconjurat de cele mai frumoase femei, era greu să mă uit în oglindă și să mă gândesc că sunt în stare să fac compromisul ăsta. Atunci am luat decizia să renunț la meseria asta, pentru că mie mi se prezentase că doar așa poți să avansezi și a fost greu să renunț. Eu mă identificam cu meseria asta.

Fusesem cu o zi înainte la restaurantul lui Armani de la Milano și eram cu niște prieteni români și era și el acolo și m-am dus eu la el, pentru că toți românii voiau să facă poză cu Armani. M-am dus la el, l-am rugat, a făcut poză. Am văzut că a zâmbit, era drăguț, dar așa e el nu mă așteptam la alte chestii. Îmi spune cineva a doua zi: ”Aa, deci de tine i-a plăcut lui Armani aseară la restaurant”. Și zic, care e problema? Și mi s-a zis că cu atitudinea asta nu fac nimic în modă, trebuie să fiu mult mai înțelegător.”, a dezvăluit Bogdan Vlădău în cadrul podcastului.

Iulia Vântur a fost împreună cu Bogdan Vlădău. Detalii picante au ieșit la iveală: ”Am avut o relație foarte frumoasă”

Cum și-a început Bogdan Vlădău cariera de model

Bogdan Vlădău recunoaște faptul că nu avea nici cea mai mică experiență în modelling, dar nu își dorea nici să urmeze acest drum. O fată de care era acesta îndrăgostit i-a oferit oportunitatea să activeze în acest domeniu, de care nu s-a mai despărțit de atunci.

”Printr-o fată am ajuns, era de mult, eram foarte îndrăgostit de ea. Ea m-a sunat la un moment dat și îmi zice că e o prezentare de modă. Și o întreb ce e aia, nu știam ce înseamnă, dar mi-a zis să merg la casting. Eram extrem de emotiv atunci, am luat castingul, acolo am mai cunoscut niște prieteni pe care îi am și acum. Așa a început toată treaba cu modellingul.”, a mai spus el.

Cum s-au cunoscut Gina Chirilă și Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, pentru că diferența de vârstă dintre ei nu le permitea să-și facă prea multe planuri de viitor. Mai mult, adevărata poveste de iubire a început abia după un an de zile, când cei doi au decis să-și dea o șansă.

”Ce mică era când ne-am cunoscut.. avea 18 ani împliniți, am văzut-o pe Facebook și am zis să-i scriu. Eu aveam 32 de ani atunci. A început pur și simplu ca o glumă atunci, eu mă jucam în mai multe direcții, nu doar cu ea. Nu mi-a răspuns mult timp, vreo două luni și eu am insistat, deși nu-mi stătea în caracter. Și i-am zis să ne vedem la un moment dat și până la urmă a acceptat. Vreun an de zile ne-am jucat așa. La noi n-a început ca o nebunie, relația a început ușor și s-a aprins.”,a spus Bogdan Vlădău.

”Eu nu prea răspund la mesaje, el era frumos, dar eram conștientă de pericol. M-a invitat la o petrecere și am acceptat, pentru că voiam să fac pe altcineva gelos și chiar am reușit. Probabil am avut și eu o influență asupra lui, dar mult a lucrat singur cu el.”, a spus și Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe soția sa, Gina Chirilă: ”S-a rupt ceva în relație”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel