Cu ce asortăm geaca de piele. Adina Buzatu: „O puteți purta în 100 de situații și ține o viață”

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram

Adina Buzatu a oferit câteva noi sfaturi esențial, în materie de modă. 

Adina Buzatu a dezvăluit cu ce se asortează una dintre cele mai purtate piese vestimentare, atât din garderoba bărbaților, cât și a femeilor. Este vorba despre geaca de piele, pe care putem să o integrăm în ținute casual, office și chiar elegante, susține Adina Buzatu. Totul este să respectăm câteva reguli de bază și să alegem o geacă de piele dintr-un material cât mai calitativ, care să aibă o viață cât mai longevivă, mai susține ea. 

„Geaca de piele este cea mai versatilă și cea mai ușor piesă vestimentară de purtat din garderobă și, mai mult decât atât, merge all seasons, dacă o purtați cu maletă și atunci o pui iarna, iar deasupra poți să pui o eșarfă din aceea mare, care ține cald, sau chiar cu un pulover cu aspect handmade sau chiar o pufoaică, o geacă din fâș și își ține cald. Poți să o porți și seara, cu o cămașă, cu papion, pantalon negru, pantofi eleganți, asta, bineînțeles, pentru un bărbat cu multă atitudine. Poți să o mai porți și cu un tricou. Doamnelor, puteți să o purtați și cu rochii. Dar domnii o pot purta în 100 de situații și ține o viață, o geacă de piele nu se strică niciodată, dacă e dintr-o piele bună. Mai mult, alege o culoare care să îți vină bine, în cazul gecii de piele negrul e cea mai bună variantă, dar apoi vine maroul, bej sau gri.”, a spus Adina Buzatu, pe contul personal de Instagram. 

VEZI și: Ce vedete îi datorează bani Adinei Buzatu. Alex Velea este pe listă

Cum să te îmbraci la modă, cu puțini bani

Mai mult, recent, Adina Buzatu oferea și câteva sfaturi prețioase cu privire la cum putem adopta o ținută la modă, cu un buget restrâns. Importantă este calitatea produselor, spune ea, care consideră faptul că nu este relevant să cumpărăm anumite piese vestimentare doar pentru că sunt ieftine. 

"Alegeți calitatea, pentru că hainele de calitate țin în timp. Un costum de bună calitate poate ține 20 de ani, sigur dacă nu ai mari oscilații de greutate. E foarte important să nu mai cumpărăm cantitate, să ne gândim și din punct de vedere al sustenabilității. Cu cât cumperi mai mult și arunci, cu atât practic irosești și bani, irosești și timp cumpărând și vă mai spun ceva. De multe ori avem tendința, când găsim ceva, ni se pare nouă mai ieftin, să cumpărăm chiar dacă nu ne vine bine, chiar dacă nu ne place, chiar dacă nu se asortează cu restul lucrurilor din garderobă, eu vă sugerez așa: Cumpărați-vă puțin și foarte bun.", a declarat Adina Buzatu, pentru WOWbiz.ro.

VEZI și: Adina Buzatu, MOTIVUL pentru care nu mai îmbracă femei: Puțină lume știe

Piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat

Adina Buzatu a dezvăluit și care sunt piesele vestimentare care nu trebuie să-i lipsească din garderoba unui bărbat. Încă o dată, aceasta a pus accentul pe calitatea produselor, și nu pe numărul lor.

"Un bărbat, spre exemplu, are nevoie de un costum de calitate, de o cămașă albă frumoasă, de o pereche de jeanși, un tricou, două, un cardigan, o pereche de sneakerși și o pereche de pantofi, acestea toate de bună calitate și, crede-mă, ești cel mai bine îmbrăcat bărbat. Îți mai trebuie și accesorii, dacă vrei un papion pentru o gală sau o cravată pentru birou. Există tendința asta a românilor să cumpărăm mult, să avem mult. Spre exemplu, 20 de perechi de jeanși, la ce îți folosesc? Porți oricum doar două perechi, pentru că aceia sunt cei dragi care îți vin bine, în care te simți și bine. Mai bine îi cumperi doar pe ăia doi, de cea mai bună calitate și pentru ceilalți 18, păstrezi banii în bancă, din ei plătești curentul electric, gazul sau ce plăți mai ai de făcut.", a mai precizat designerul vestimentar, potrivit sursei citate.

Adina Buzatu dezvăluie tendințele în modă a anului 2022: Anul acesta este despre culori



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel