Adina Buzatu dezvăluie tendințele în modă a anului 2022: Anul acesta este despre culori

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram

Adina Buzatu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce trebuie să purtăm anul acesta.

Adina Buzatu a dezvăluit care sunt tendințele în modă, după care trebuie să ne ghidăm anul acesta, în exclusivitate, pentru Spectacola. 

"Anul acesta este despre culori. După doi ani de pandemie, culorile vin sa ne aducă optimism și sa ne îmbunătățească starea de spirit. Asa cum știm, Institutul Pantone a votat culoarea anului 2022 ca fiind Very Peri, o nuanță de albastru periwinkle cu un subton de roșu violet. Iar pe lângă această culoare care inspiră creativitate, avem și alte opțiuni cromatice care ne vor pigmenta ținutele în acest an. Vorbim despre galben solar, verde lime, oranj, verde smarald, mov vibrant, dar și alb și culoarea untului.", a declarat Adina Buzatu, pentru Spectacola.

Ce materiale purtăm în anul 2022

"Rămân în continuare apreciate materialele naturale și cele sustenabile. Inul, bumbacul și vâscoza sunt potrivite pentru sezonul cald, dar și lâna care este un termoizolant excepțional și păstrează răcoarea. Acum sunt la modă țesăturile din lână pură virgină merinos extrafina în amestec cu in și mătase naturala care au aspectul acela rafinat și colonial al inului, sunt fine ca mătasea, dar nu se șifonează datorită conținutul mare de lână. În linia TRENDS avem zeci de culori de la verde la roz pudrat, cărămiziu pudrat, turcoaz, din care să alegeți. Denimul, de asemenea, rămâne o opțiune constantă pentru stilul urban.", a mai dezvăluit aceasta. 

Cum accesorizăm corect o ținută

Adina Buzatu spune că atunci când vine vorba de accesorizare, bărbații nu trebuie să se ghideze după tendințe, ci după stil.

"Regulile de accesorizare țin de stil, nu de tendințe. Bărbații nu mai asortează cureaua la pantofi. Cureaua nu mai este deloc la modă. În schimb, se poartă bretelele late din mătase, chiar și la ținutele de ceremonie. Acestea se pot purta cu un brâu lat din mătase, deasupra. Se poartă batista de buzunar din mătase la blazer și se poate renunța la cravată sau papion chiar și în ținutele de ceremonie. Pantofii se poarta în aceeași nuanță cu pantalonii, în stilul total look, pentru a crea un efect de alungire și subțiere a siluetei, sau, din contra, în contrast.", a mai spus Adina Buzatu.

Ce piese vestimentare rămân actuale sezonul acesta

"Pantalonii evazați revin în actualitate, jacheta varsity este o piesa de luat în calcul iar tricourile polo primesc un nou look, cu nasturi până jos, un model hibrid inspirat din cardigan. 

În moda de stradă pentru bărbați se remarcă imprimeul camuflaj și cămășile cu carouri mari în stilul lumberjack. Pentru cei mai rafinați, mocasinii cu ciucuri, șortul chino, costumele din in în tonuri pastel sunt în topul preferințelor.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel