Ce vedete îi datorează bani Adinei Buzatu. Alex Velea este pe listă

Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Adina Buzatu a dezvăluit care sunt numele celebre care trebuie să îi înapoieze bani.

Adina Buzatu a fost invitată în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni”, unde a dezvăluit mai multe detalii picante din viața personală. Totuși, până acolo, ceea ce a stârnit curiozitatea tuturor a fost faptul că există mai multe vedete din România care îi datorează bani celebrului stilist. Este de știut faptul că Adina Buzatu îmbracă cea mai mare parte dintre persoanele publice din România de gen masculin, iar acum aceasta a scos la iveală faptul că sunt câteva nume celebre care trebuie să îi înapoieze sume mai mari de bani.

„Da, există vedete care au datorii la mine, dar nu pentru că nu mi-au dat ei, ci pentru că am uitat să le fac calculele. Râdeam și cu Alex Velea acum, că are să-mi plătească niște chestii și mi-a scris 20 de mesaje. Mereu îi zic că mă uit să văd cât are să-mi dea și uit să-i mai zic. Bogdan de la Ploiești cred că îmi dă mesaj la două zile și nu apuc să-i fac. Nu i s-a întâmplat să nu-mi dea nimeni banii înapoi. Eu  iubesc ce fac, iar la două noaptea dacă un client mă sună, răspund. Eu nu ajung la niciun revelion, pentru că eu stau cu clienții să le dau sfaturi,, îmi trimit poze. Non stop stau la magazin ca vânzătoare, toți îmi spun că nu se așteptau să mă vadă acolo, dar sâmbăta și duminica mi le petrec în magazin.

Cred că toate vedetele cumpără în rate de la mine, dar nu pentru că nu-și permit să plătească, ci pentru că le trimit chestii, e o colaborarea constantă. Ei îmi scriu că au un eveniment și să le trimit ceva și după ei îmi trimit banii.”, a declarat Adina Buzatu în cadrul emisiunii online Detectorul de minciuni.

Adina Buzatu, MOTIVUL pentru care nu mai îmbracă femei: Puțină lume știe

Ce nu ar accepta niciodată Adina Buzatu de la un bărbat

După cum a dat de înțeles în cadrul emisiunii menționate anterior, Adina Buzatu trăiește o poveste de dragoste, ferită de ochii lumii. Chiar dacă nu a vrut să dezvăluit niciun detaliu despre identitatea partenerului său, aceasta a dezvăluit lucrurile pe care nu le admiră deloc la un bărbat.

„Nu aș accepa niciodată logomania, băieții de Dorobanți, n-aș putea. Am primit avansuri de la modele de mai multe roi, m-am împrietenit cu ei, dar altceva eu nu pot, nu pot să depășesc anumite bariere, nu aș putea să mă îndrăgostesc cu un om cu care lucrez, de iubitul sau soțul unei iubite, amice. Pentru mine nu contează ca un bărbat să aibă bani, prefer un om care-mi dă tot ce are, îți oferă sufletul, nu mi se pare important să aibă bani. Aș sta cu un bărbat care să câștige mai puțin decât mine și mi s-a și întâmplat, am avut și iubiți mai mici decât mine.”, a mai spus aceasta.

Adina Buzatu dezvăluie tendințele în modă a anului 2022: Anul acesta este despre culori

Tratamentele de înfrumusețare la care a recurs vedeta

Ajunsă la vârsta de 45 de ani, Adina Buzatu încearcă pe cât mai mult posibil să se mențină mai tânără decât indică cifra din buletin. În acest sens, aceasta spune că apelează regulat la diferite tratamente. 

„Merg la tratamente, îmi fac injecții pe față, decolteu, peste tot. Cred că prevenția este foarte importantă. Nu folosesc aplicație de editat poze, eu doar îmi ascund niște cicatrici de pe față, îmi pun highlight pe ochi, asta e tot ce fac. Cred că e nasol să te editezi prea mult, pentru că îți schimbi tu părerea despre tine și ajungi să fii nefericită. Mai mult, sunt niște oameni care se uită la noi, care văd perfecțiune, și nu suntem perfecți. Nici Antonia nu e perfectă, nu există perfecțiune. Trebuie să ne acceptăm cum suntem, nu trebuie să fim perfecți.”, a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience