Adina Buzatu, MOTIVUL pentru care nu mai îmbracă femei: Puțină lume știe

Data publicării:
Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Adina Buzatu a dezvăluit faptul că la începutul carierei s-a axat pe hainele feminine, dar a renunțat la această idee, treptat.

Adina Buzatu a vorbit despre începutul carierei sale, dezvăluind un detaliu pe care foarte puțină lume îl știe. Stilista nu a îmbrăcat mereu bărbați, dar s-a reprofilat pe această parte, după ce a observat faptul că femeile sunt mai dificile.

"Sunt foarte sinceră cu clienții mei și, având un business de haine, sigur că sunt și stilist și pentru mine e mai important să-i spun omului că nu-i stă bine cu ceva, decât să vând un produs. M-a ajutat, în timp, dar pe moment, de multe ori oamenii se supără. Uite, această sinceritate este motivul pentru care eu nu mai lucrez cu femei. Puțină lume știe că am început îmbrăcând femei. Prima personalitate marcantă, pe care eu am îmbrăcat-o, este Angela Similea. Pe ea am refuzat inițial să o îmbrac, pentru că mă gândeam că ea nu o să mă asculte niciodată pe mine, eu eram o puștoaică și ea e divă și mi-a spus:" Greșești! Am să merg pe ce îmi zici tu" și a fost o colaborare foarte frumoasă. Dar, femeile în general, cele care intrau în magazin, dacă îi spuneai unei doamne: "Nu vă stă bine cu această pereche de pantaloni, vă arată posteriorul mare" se supăra. Și mie mi se părea foarte ciudat, pentru că mie mi-ar plăcea să mă duc într-un magazin și să mi se spună adevărul. ", a dezvăluit Adina Buzatu, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

"Au fost multe lucruri la care am fost prima"

Întâmpinând aceste probleme, Adina Buzatu a ales să treacă pe partea masculină, inovând foarte mult acest domeniu, după cum spune chiar stilista.

"Când m-am decis să merg pe acest business, constatam în fiecare zi că bărbații chiar se îmbracă foarte prost în România, era ceva îngrozitor. Acum 20 de ani, bărbații nu știau nici ce înseamnă smoking. Dacă le spuneam de el îmi ziceau: "Credeți că îmi vine bine cu ceva așa de lung?" Aveam sute de batiste și veneau clienții și ziceau: "Ce facem cu ele, că oricum nu putem să ne suflăm nasul". Și nici nu puteam să râd, dar a fost foarte interesant. Toată lumea a învățat să poarte papioane de la mine. Au fost multe lucruri la care am fost prima. Eu nu sunt designer, eu sunt stilist și mi-a fost foarte greu să-i fac pe oameni să înțeleagă asta.", a continuat ea.

Care a fost complexul Adinei Buzatu în copilărie

"Eu eram bătăușă, grăsuță și mega complexată. Toată viața m-am simțit grasă, pentru că am fost grasă de mică și îmi spuneau copii: Ești obeză, ești grasă, elefantul. Este foarte rău să crești așa. Eu le-am depășit în timp, dar mi-a trebuit muncă pentru asta.  Când eram mică, eram și neascultătoare, făceam prostii mari, nu ascultam pe nimeni, îi lăsam pe toți să-mi spună lucruri și nu-i ascultam. Dacă îmi ziceau "Nu te duci!" Eu ziceam "Ba mă duc!" Dar le-am zis întotdeauna> eu învăț, fac facultate, dar mă lăsați în pace.", a mai zis stilista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel