Cu ce a greșit Ioana Ginghină în căsnicia cu Alexandru Papadopol: „Nu a fost doar vina lui. Am învățat din greșeală”

Data publicării:
Ioana Ginghină. Captură video: YouTube/Universul Parental
Descriere foto: Ioana Ginghină. Captură video: YouTube/Universul Parental

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul în cadrul podcastului Universul Parental, unde a făcut mărturisiri despre ruptura dintre ea și Alexandru Papadopol. Actrița a dezvăluit cu ce a greșit în căsnicia cu fostul soț.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au trăit o frumoasă și longevivă poveste de dragoste. Cei doi au fost căsătoriți din 2007 până în anul 2019, însă după 12 ani de căsnicie, actrița avea să afle de la soțul ei că nu se mai simte fericit în căsnicie. După ce au realizat că nu mai există nicio cale de împăcare, cei doi au depus actele de divorţ. Invitată în cadrul podcastului Universul Parental, Ioana Ginghină a dezvăluit cu ce a greșit în relația lor și ce lecții a învățat din această experiență.

„Ar fi trebuit să fiu mai atentă. M-am tot gândit. Nu a fost doar vina lui Alexandru. Am avut de reproșat că nu mi-a spus că nu e bine și că nu e finalul. De ce nu mi-a spus când era la 20%, la 50%, de ce mi-a spus când finalul era la 90%? Dacă mă vedeai că sunt fericită în lumea mea puteai să-mi zici că relația e pe arătură, că lipsesc lucruri. Am învățat din greșeală”, a mărturisit Ioana Ginghină, în cadrul podcastului Universul Parental. 

Te-ar putea interesa și: Cum o alinta Ioana Ginghină pe amanta lui Alexandru Papadopol: „Eu bănuiam relația. După ce s-a confirmat, eu și cu Ruxandra îi spuneam așa”

Te-ar putea interesa și: Cum a afectat-o pe Ioana Ginghină divorțul de Alexandru Papadopol: „Gândul că trebuia să fiu și tată mă apăsa, iar somnul era întrerupt de griji și temeri”

Cu ce a greșit Ioana Ginghină în căsnicia cu Alexandru Papadopol

Deși și-a dorit să îi ofere libertate, crezând că este un lucru normal și că soțul său va fi acolo indiferent de situație, nu a fost un lucru benefic în relația lor. Astfel, relația a început să se destrame. Ea a explicat că nu simțea nevoia să îl întrebe când vine acasă sau să afle detalii despre programul său, chiar și atunci când era vorba despre spectacole sau turnee care îl țineau departe de casă pentru perioade mai lungi de timp. 

„Am crezut că dând libertate, și aici nu mă refer că se ducea la femei, omului de a nu-l întreba când vine acasă, la ce oră e în regulă. Să zicem că avea spectacol și că termina la 22:00, pe mine nu mă interesa când vine. Mă culcam, dacă venea, bine. Venea, dar nu mă stresam să văd la ce oră. Dacă avea turnee, eu nu stăteam să văd unde, când, dacă pleacă, la ce oră, cu cine, niciodată. Îmi spunea că pleacă în turneu o săptămână.

Nu aveam chestia asta să dau telefon. Acum m-am mai educat, dau măcar unul pe zi. Nu aveam chestia asta. Mi se părea că e o chestie de control și că aș fi nevasta aia care controlează. Mi-a spus psihologul că nu, asta este un semn că iubești și că ești îngrijorată unde este omul de lângă tine, că nu îl întrebi ca să îl controlezi. Îl întrebi ca să știi dacă e bine, că îți este dor de el după 5, 6 ore în care nu v-ați văzut și vrei să îi auzi vocea. Aveam chestia asta să nu fac aia, să nu fac aia și după ziceam să facă ce vrea, să fie cum vrea. Ai nevoie de liniște și în casă. Aici cred că am mai greșit. Eu nu am avut alte așteptări. Eram bine în lumea mea”, a spus Ioana Ginghină, în cadrul podcastului Universul Parental. 

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Papadopol:„Eu nu am avut o căsnicie urâtă, nu am avut o relație toxică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel