Ioana Ginghină, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Papadopol:„Eu nu am avut o căsnicie urâtă, nu am avut o relație toxică”

Data publicării:

Ioana Ginghină a vorbit despre divorțul de fostul soț, Alexandru Papadopol. 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au format o familie, însă au decis să divorțeze. Invitată în cadrul podcastului realizat de Universul Parental, vedeta a dezvăluit cum a fost relația cu fostul soț, dar și cine a depus actele de divorț. 

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a mărturisit că Alexandru Papadopol a fost cel care a spus primul că nu mai este fericit în această relație. Ulterior, Ioana a depus actele de divorț. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, vedeta susține că a fost o relație frumoasă. 

„El a spus prima dată că „nu sunt fericit.” Dacă întrebi cine a pus actele de divorț, eu am fost, pentru că bărbații nu prea au curajul să facă pasul până la final. Ei spun multe lucruri. Poate și Fecioara din mine a zis hai să rezolvăm și cu partea actelor.N-aș mai vrea după 4 ani să dezvolt. Și-a dorit libertate, mă bucur că a îmbrățișat-o, sper că e fericit. Ideea este că nu ne mai potriveam. Eu nu am avut o căsnicie urâtă, nu am avut o relație toxică, am avut o relație foarte frumoasă, de asta a fost și șocul așa de mare. Eu nu sunt omul care să caute, eu îmbrățișez cu bucurie viața, nu stau să caut necazurile. Sau să mi se pară ceva. Dacă mi se pare ceva, stau și discut, dacă nu, nu stau să-mi umplu viața cu tot felul de căutări.”, a spus Ioana Ginghină.

„A zis că este nefericit, iar eu atunci am încercat să îl fac fericit”

Ioana Ginghină susține că a făcut tot posibilul să-l facă fericit pe soțul ei, pentru a salva căsnicia. 

„Am început să încerc să îl fac fericit. Adică el nu a zis că pleacă mâine, a zis că este nefericit, iar eu atunci am încercat să îl fac fericit. Am început să mă îmbrac mai frumos. Și așa, dacă mă vezi îmbrăcată prin casă zici că sunt o zână, acum sunt și mai și. Cu pantofi cu toc, mai aveam și pene, voiam să fac să îl aștept cu surprize, nu mai știam ce să îi fac. Și am făcut asta aproape jumate de an. Veneau și sărbătorile și voiam să nu simtă Ruxi nimic.”, a povestit Ioana Ginghină.

Cum a reușit să treacă peste marile dezamăgiri din dragoste

„Ce se întâmplă acum? Frica de necunoscut mă copleșește. Fiind mamă, această frică se amplifică. Cum voi reuși să gestionez totul singură? Cum voi putea să ofer o stabilitate fizică, financiară și emoțională familiei mele? Cum mă voi îngriji și de mine? Și, oare, când voi putea să dorm din nou liniștită?
Doresc să împărtășesc cu voi răspunsurile pe care mi le-am dat.”, a scris Ioana Ginghină pe blogul său personal. 

Ce a învățat-o divorțul de Alexandru Papadopol

„În calitate de mamă, simți cum instinctul de protecție devine mai intens. Ca toate mamele, am învățat să fiu flexibilă și să mă iert pe mine însămi.  Nu poți face totul perfect, însă ești cea mai bună în rolul tău. Ești om și este normal să-ți faci griji pentru tine și pentru viitorul copilului tău. (...) Voi simți vreodată din nou iubirea sau voi fi iubită? Aceasta este o alegere personală. După divorț, am descoperit că iubirea poate fi regăsită în forme neașteptate. A fost un proces de vindecare și de acceptare a schimbărilor prin care am trecut.”, a continuat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel