Cristina Spătar vrea să plece definitiv din România. Unde vrea să se mute vedeta: „Nu mai am pe nimeni aici”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Spătar, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, foto Instagram

Cristina Spătar traversează o perioadă dificilă din viața ei și vrea să plece definitiv din România. Tatăl vedetei s-a stins din viață în urmă cu câteva luni. 

Cristina Spătar a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă. Vedeta și-a pierdut tatăl în urmă cu câteva luni, iar durerea pe care a simțit-o a fost fără margini. Artista a luat o hotărâre radicală și vrea să plece definitiv din România împreună cu copiii săi. 


Cristina Spătar și-ar dori mult să se mute la Londra pentru educația copiilor săi. Chiar dacă nu stăpânește foarte bine limba engleză, spune că acesta ar fi un motiv să învețe. Și în Dubai și-ar mai dori artista să ajungă, dar Marea Britanie, spune ea, este cea mai bună varinată penru viitorul celor mici. 

 

Adda, PUSĂ LA ZID de internauți. Artista doarme în pat cu fiul ei în vârstă de 5 ani. Ce le-a răspuns vedeta celor care o judecă


"Nu, nu ma mut momentan. Eu oricum nu mai am pe nimeni aici. Am rămas doar eu și copiii. As vrea sa merg în Londra, mai ales pentru binele și evoluția copiilor mei. Și în Dubai mi-ar plăcea, am fost acolo și chiar m-a impresionat. Nu vorbesc bine engleza, iar pentru asta as vrea sa plec. Sa învăț și sa fac totul asa cum trebuie. M-am gândit la scoli, iar dacă ar fi sa plec, as alege Londra, tocmai pentru educația de acolo. Cand am mai vrut sa plec acum doi ani, nu am primit acordul fostului sot.(...)", a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni.

 

Liviu Vârciu, primele declarații după ce a fost externat din spital: „M-au sunat o grămadă de prieteni”


Cristina Spătar vrea să plece din România deoarece nu mai are pe nimeni, mai ales după ce tatăl ei a murit. 


„Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni. E greu (...) Trebuie să merg mai departe, am copii, am responsabilități mai mari decât mi-am fi imaginat vreodată și trebuie să fac totul să merg mai departe. (...) În ultima perioadă nu mai putea să vorbească deloc, cancerul lui a fost ganglionar, a fost la gât, când am fost să-i iau lucrurile am găsit fotografiile noastre, ale mamei, ale surorii. E un moment foarte delicat, o lovitură din aceasta te dărâmă”, a spus Cristina Spătar la Antena Stars.

 

Citește și: Adelina Pestrițu, motivul divorțului de Liviu Vârciu. Abia acum s-a aflat: „M-a marcat acest episod”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel